ovládač pre ICD2 USB port

Instal MPLAB IDE založená v roku microchip.com, po otvorení zložky: .... Microchip \\ MPLAB IDE \\ ICD2 \\ Drivers a môžete nájsť ovládače pre ICD2! Gorkin

Ahoj, Tento ovládač je obsahuje s každým typom inštalácie MPLAB. Pozrite sa na C: \\ Program Files \\ Microchip \\ MPLAB IDE \\ ICD2 \\ Drivers nájdete ovládač a pokyny na inštaláciu. CD: D

Nepripájajte ICD2 pred inštaláciou MPLAB, potom pripojte ICD2 a dal cestu ... MPLAB IDE \\ ICD2 \\ Drivers pre vodiča. Potom to šialené veci s obrázkami: D

Díky moc chlapci, ale to je môj problém nie je žiadny ovládač v adresári! Tiež som si nemyslím, že môj ICD2 je od mikročipov (jo nie som si istý), že je písanie na nej www.micro4you.com To je všetko

[Quote = snoopcat] Díky moc chalani, ale to je môj problém nie je žiadny ovládač v adresári! Tiež som si nemyslím, že môj ICD2 je od mikročipov (jo nie som si istý), že je písanie na nej www.micro4you.com To je všetko [/quote] ak je to vo veľkej okrúhle modré plechové nie je to od Microchip. Ak je to ako to vyzerá, že je to seriál ICD2, port USB je určený len pre napájanie.
IMG_3189.JPG
My piadivka prevedení s regulátorom 1A 5V pre vaše projekty.
3_complete.jpg

Ahoj, Real alebo mikročip ICD2 klon, to nie je žiadny problém! ICD2 je modul pracuje iba s MPLAB. Keď urobíte MPLAB inštalácie sa uistite, že ste vybrali ICD2 nástrojov na CD možnosť inštalácie: D

[Quote = blueroomelectronics] [quote = snoopcat] Díky moc chalani, ale to je môj problém nie je žiadny ovládač v adresári! Tiež som si nemyslím, že môj ICD2 je od mikročipov (jo nie som si istý), že je písanie na nej www.micro4you.com To je všetko [/quote] ak je to vo veľkej okrúhle modré plechové nie je to od Microchip. Ak je to ako to vyzerá, že je to seriál ICD2, port USB je určený len pre napájanie.
My piadivka prevedení s regulátorom 1A 5V pre vaše projekty.
[/quote] Jo ohhhhh thansk Bohu, a ďakujem vám, že je človek prvý, takže mi môže pomôcť IO hádať? fajn, takže teraz už viem, prečo sa musím pripojiť dva káble RS232 a USB kábel? fajn vďaka čo operačný systém? je to ešte nepodarilo? Čo mám robiť? vďaka moc muža

Je tu niekto, kto má v užívateľskej príručke tohto ICD2
IMG_3189.JPG
nefunguje mi, prevádzkové Systém je neúspešný a všetky ostatné operácie please help

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back