Otázky týkajúce sa simulácie špirála cievky v HFSS

M

myem

Guest
Keď som simulovať špirála cievky v HFSS, mám niekoľko otázok, sú uvedené nižšie. 1.Ako môžem jeho indukčnosť a Q hodnotu HFSS prostredie? 2.which riešenie typu by som mal zvoliť iný druh dopravy riadené, vedený terminálu alebo Eigenmode? 3.Because Snažím "Air štruktúra" efekt, a tak chcem spojiť dve rôzne výšky vzduchové štruktúry potom skombinovať do jedného obdĺžnikového plot.How možno skombinovať? THX

Ahoj, som sa snažil tento druh simulácie, než v HFSS a IE3D. Myslím, že by ste mali používať jednorazové port alebo diferenciál vlna v prístave HFSS, a ako použitie "Vďaka modálne", dostanete S-parameter alebo Z-parametra. Obraz časť Z11 je reaktancie, a reálna časť je odpor. Potom L = Im (Z11) / (2 * pi * f), a použitie rady LR modelu dostať Q. Avšak, môj predchádzajúci simulácia ukazuje, že indukčnosť simulácie je veľmi podobná HFSS a IE3D. Ale odpor je úplne iná. Nie som si celkom istý prečo, ale myslím, že v prípade, že frekvencia nie je príliš vysoká, stačí použiť odporové práva pre určenie R (R = vodivosť * L / S).

Ahoj kluci, som bol návrh kruhové špirály cievky. Môže niekto navrhnúť výukový program, napríklad súbor alebo mi povedzte, ako kŕmiť kruhové špirály? Vďaka, Kirthika

Ahoj Kirthiinu, Našli ste nie HFSS návod na kruhové špirály cievky? Potrebujem, aby simulovali osemboká špirála cievky v HFSS a problémy s modelovaním to. Čakám na Vašu odpoveď Hemanshu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back