Otázky životnosť batérie

R

ricky_wcy

Guest
Zaťažovací prúd 500 mA = 4 sériové D-článková batéria = životnosť batérie je 12 hodín otázkou je, ako zdvojnásobiť alebo strojnásobiť životnosť batérie voľbou (dióda + 4 sériové D-bunky) / / (dióda + 4 sériové D-cell) Je to možno zdvojnásobiť životnosť batérie? Variant B (dióda + 4 sériové D-bunky) / / (dióda + 4 sériové D-bunky) / / (dióda + 4 sériové D-cell) Je možné, že strojnásobí životnosť batérie?

Všetko, čo musíte urobiť, aby dvojité capicity z batérií je súčasne im nie je potreba pre diódy, ak je dať do série na dvojnásobok napätie a nie kapacity. Takže dostať 6V 1000mA alebo 1500mA budete potrebovať 4 1,5 v sérii, aby vám 6V urobiť to isté pre ďalšie batérie potom stačí pripojiť sa pozitívne pozitívne a negatívne na neg a budete mať 6V 1000mA batériu nádej, že pomôže ste wizpic

Áno, rad 1,5 V batérie viesť k zvýšeniu napätia ani kapacity sa používa 6V, pretože potrebujem k riadeniu motorových Dovoľte mi to vysvetliť podrobnejšie na môj okruh ------------------- ---------------------------------- 1. Motor (prevádzkové napätie = 4,5 - 6 V) 2. MCU (prevádzkové napätie = 2,7 - 3,3 V) aj paralelný všetky batérie bez diódy, bude prúd v inej kvôli rozdielnym intenal odpor. Veľký problém

Ricky Verte mi nemusíte diódy len pripojiť až budete v poriadku by som mal vedieť, že som pracoval s batériou pre 10 rokov a nikdy nemal problém, používame 4 x 6V 225 Ah batérie, dať 24 krát 2, aby nám 24V 550AH a Nepoužívajte diódy a kde je veľký problém

Každá batéria má iný vnútorný odpor a napätie, prúd môže vyplývať z 1 batérie na iné, zatiaľ čo / / Ste HK chalan alebo chlap Číne, wizpic. Poďme zdieľať znalosti, ak vám nevadí, že je môj MSN ricky.wcy @ gmail.com

Ver mi, vnútorný odpor nebude casu prúd alebo napätie, ktoré vyplývajú z 1 batérie na batériu ohter som onced použiť 8 x NiCd 1500mA, aby mi dal 4,8 3000mm len kúpiť spojenie dohromady, a to nerobilo anyting Jediná vec, ktorú budú musieť byť opatrní s tým, že používajú nové batérie rovnakého veku, môžete použiť akéhokoľvek veku batériu bezpečne, ale len natiahnite je, že tí lepší, že čoskoro klesne na nižšiu leves som Británii wizpic

Aj ja som bol návrh batériové prístroje pre mnoho rokov, paralelný batéria nie je moja prvá voľba. Operátori môžu (a robiť) vložte batérie späť a spôsobujú veľké problémy, najmä pri použití lítium. Maximálnej životnosti je dosiahnutá, keď všetky batérie rovnakého typu (napr. Duracell) a veku (tj rovnaký box) i pre sériové konfigurácie. Predpokladám, že motor bude čerpať oveľa viac prúdu než MCU obvode, pre nich by som optimalizáciu výkonu pre motor (4 x 1,5 V = 6V, ak používate alkalické). Chcel by som väčší výber bunky (teda "D", namiesto "AA"), aby si potrebné runtime. Ak sa alkalické batérie nebude robiť, skúste Lithium.

Ďakujem za všetkých ľudí podeľte sa o svoje znalosti na konštrukciu batérie. Ja používam 4 x 1,5 V D-cell Energizer alkalické môj projekt. Životnosť batérie nestačí. Čo očakávame, že sa zdvojnásobiť alebo trible životnosť batérie. Takže okrem D-buniek alkalické, aké batérií môžem použiť, aby sa tento úspech

Ak máte v miestnosti, prečo nepoužívať 6V 10Ah zapečatené olovené akumulátory, to by sa rovnaké množstvo izba má trojlôžková batérie by mohli by ste urobiť nabíjačku vtedy a len rechaege skôr, než je vyhodiť teraz je jedlo k zamysleniu sa pozrite tu Tie dostanete z celého sveta

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back