Otázka týkajúca sa napájania

D

daniel_28

Guest
Ahoj chalani, suma sumárum chcem použiť napájanie zo starého Xbox moc počítač. V podstate napájací zdroj Xbox má právo s výnimkou drôtov-5V a-12V, ktoré sú potrebné pre výkon počítača. Takže moja otázka je, je niečo, čo môžem robiť? Niečo so súčasným 3,3, 5, 12 a zemniace vodiče možná? Ospravedlňujem sa za moju neznalosť tu, nikdy som sa naučil v škole elektroniky a ja som práve od tejto chvíle. Dúfam, že som poskytol dostatok informácií, ak nie budem po nejakej schémy, čo mám na mysli, čo bude zajtra. Na zdravie: D

Nedá sa nič robiť. Čo xbox? Čo o / P výkon, že? môže potvrdiť, že ak môžete zistiť, že.

Ach jo som si myslel, že môže byť v prípade, si nie som istý, čo presne máte na mysli, ale ja si proste po všetkom, čo sa napájania, max výstupný výkon: 96W (aj keď si myslím, že to má byť 200 W napájací zdroj , neviem či to je protirečenie), AC vstup: 220-240V DC výstup: +5 V, 13.2, 3,3 V, 4.8a, +12 V, 1,2, 3,3 VSB, 0.045 vďaka:).

Ak je počítač vybavený aspoň až tri IDE zariadení (pevné disky a optické mechaniky) a po štandardnej AGP kartu, spolu s niekoľkými štandardných chladiacich ventilátorov v skrini, SMPS skutočný 250-300 wattov je potreba. 96waty je príliš málo, aby šiel s? a navyše musíte pokaziť pri vytváraní negatívnych dodávky z toho taky.

Nie je to stojí za to pracovať na zdroj napätia Xbox. Computersmpsr k dispozícii tak lacné, že ak u pokúsite zmeniť to bude drahšie. Ďalej je zložitejšie sa dostať - V + V. z Takže lepšie kúpiť nový alebo starý počítač SMPS. Stará SMPS budú veľmi lacné a stačí si prečítať W, pracovných podmienok.

Moderné stolové základné dosky, nevyžaduje-5V pripojenie v PS. Moderné PS nemá to súvislosť vôbec (to je zvyčajne bielej farby, ktorá má číslo 20, 24-pin PS). Avšak, -12 V ešte nutné! Minimálne 300W sú potrebné pre väčšinu základných dosiek matku, aby topánka. Celkovo vzaté, nevidím, ako Xbox PS bude fungovať PC dosky. Prečo sa obťažovať človeka!, PS sú veľmi, veľmi lacné ešte dnes!

[Quote = daniel_28] Ahoj chalani, suma sumárum chcem použiť napájanie zo starého Xbox výkonu počítača. V podstate napájací zdroj Xbox má právo s výnimkou drôtov-5V a-12V, ktoré sú potrebné pre výkon počítača. Takže moja otázka je, je niečo, čo môžem robiť? Niečo so súčasným 3,3, 5, 12 a zemniace vodiče možná? Ospravedlňujem sa za moju neznalosť tu, nikdy som sa naučil v škole elektroniky a ja som práve od tejto chvíle. Dúfam, že som poskytol dostatok informácií, ak nie budem po nejakej schémy, čo mám na mysli, čo bude zajtra. Na zdravie: D [/quote] To by bolo rýchlejšie, lacnejšie, a väčšie znalosti ísť kúpiť za $ 15 dolárov alebo menej ....

Nemyslím si, že môžete použiť Xbox PSU na počítači

NEMOŽNÉ .... Myslím, že u mať za úlohu vytvoriť nejaký DPS vytvárať reqd zásoby, ale keď u mňa pýtate návratnosť investícií, že by som nič nepovedal. Takže lepšie kúpiť nový muž, sú veľmi lacné v týchto dňoch

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back