Otázka o podivných výstupných kódov z 8-bit ADC

J

jswei303

Guest
Ahoj všetkým som vstup veľmi pomaly klesať na 8-b ADC a dostali nejaké podivné výstupných kódov, ako ... 7 8 9 8 9 8 9 9 abc ... Je to preto, že vstupné rampa napätie v tesnej blízkosti porovnávacieho je rozhodca, alebo niečo iné? v rámci tejto výsledkov, mohli by sme povedať, že stále ešte ADC je monotónna? Mohol by niekto mi dať nejaký návrh? Díky moc! BRS,

Vaša prezentácia je príliš jednoduché. Neviem, jeho pravú príčinu. V tomto ADC môžete dosiahnuť DNL a INL. Viete, či tieto parametre dosiahnuť svoj cieľ. Krok a krok, pozrite sa pozorne, je nutné nájsť odpoveď.

mayge je to váš hardware designu problém ako pricision ADC mela nie takú misitakes

jswei303, Hovoríte o meraní a výsledky simulácie? Vzhľadom k tomu, ak je meranie, čo vidíte, môže byť spôsobené hlukom - aj keď dáte perfektné jednosmerné napätie na vstupe ADC, uvidíte rôzne kódy coming out, vzorka od vzorky.

nie ste istí, vstupný rozsah, ale uistite sa, že sa u vstupný rozsah stanovené ako minimálne vo svojej špecifikácii a pokúsiť sa rampa je o niečo pomalší. Tak dlho, ako je výstup zubatý, ako môže u povedať, že je monotónna? Arsenal vďaka

Ahoj Vďaka za vaše návrhy. V prvom rade je to výsledok simulácie a vstupné rozsah je od 0,5 do 1,5 1V pre vstup ADC. Pôvodný dizajnér nastaviť ideálne referenčné napätie a výsledok je trochu lepší. Avšak, v mojej simuláciu stave, ja používam skreslenie CKT na dodávku týchto referenčných napätí a výsledok nie je tak dobrý ako predtým. Takže musím analyzovať predsudky CKT výstup alebo mi chýba nejaký dôležitý kľúč? Vďaka všetkým. [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 34 sekundách: [/color] [/size] Ahoj Vďaka za vaše návrhy. V prvom rade je to výsledok simulácie a vstupné rozsah je od 0,5 do 1,5 1V pre vstup ADC. Pôvodný dizajnér nastaviť ideálne referenčné napätie a výsledok je trochu lepší. Avšak, v mojej simuláciu stave, ja používam skreslenie CKT na dodávku týchto referenčných napätí a výsledok nie je tak dobrý ako predtým. Takže musím analyzovať predsudky CKT výstup alebo mi chýba nejaký dôležitý kľúč? Vďaka všetkým.

Aký typ ADC to ste? Čo je to vzorkovacia frekvencia. iba v niektorých špeciálnych bodu výstup nie je v poriadku celá dáta nie sú v poriadku? Mali by ste detailný popis.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back