otázka o frekvencii odškodnenie

T

tanghua_0407

Guest
hello everyone!Mám otázku ohľadom frekvencie odškodnenie.
V prevádzke zosilňovače, existujú dva póly:
p1 =- 1/R1C1
p2 =- 1/R2C2
vždy, v prípade, že P1 je prvá tyč a p2 je druhé pole, môžeme použiť mlynár odškodnenie.
ale ak z dôvodu veľkého zaťaženia C, p2 stane prvý poľa, ako to mám urobiť?

Nachádzate sa v ťažkostiach, ak vyššia frekvencia pól môže stať u nižšia frekvencia jeden.Môžete brute force spodnej nižšia, ale že znižuje uzavretej slučky šírku pásma.Mali by ste znížiť výstupná impedancia zosilňovač získať druhej poľa r2c2 nebyť tak nízke fequency.

tanghua_0407 Napísal:

hello everyone!
Mám otázku ohľadom frekvencie odškodnenie.

V prevádzke zosilňovače, existujú dva póly:

p1 =- 1/R1C1

p2 =- 1/R2C2

vždy, v prípade, že P1 je prvá tyč a p2 je druhé pole, môžeme použiť mlynár odškodnenie.

ale ak z dôvodu veľkého zaťaženia C, p2 stane prvý poľa, ako to mám urobiť?

Myslím, že riešenie by mohlo byť ešte mlynár odškodnenie.mlynár vyrovnanie je použiteľný, keď poľa na výstupe a tyč na vstupe koncovom stupni sú dva dominantné póly, bez ohľadu na to, ktorá je väčšia.

wholx Napísal:

Myslím, že riešenie by mohlo byť ešte mlynár odškodnenie.
mlynár vyrovnanie je použiteľný, keď poľa na výstupe a tyč na vstupe koncovom stupni sú dva dominantné póly, bez ohľadu na to, ktorá je väčšia.

Pokiaľ viem, mlynár kompenzácia potreba zosilňovač poskytovať zisk (), tak, aby mlynár viečko možno zvýšiť na (1 ) Cm vo vstupnej zosilňovače, a druhý je (1 1 /) cm výstupu zosilňovača.
Ale jestli ur zaťaženie je ovládaná, ako by u urobiť, aby sa stala (1 ) Cload?
V tomto prípade nie je väčší zisk fáze sa A.
Could u vysvetliť jasnejšie?

Btrend,
to, čo ste povedal, má zmysel.Zdá sa Miller Kompenzácia funguje len preto, aby mezistupňový tyč menšie a výstupné polia väčšie.V prípade, že výstupný pól je dominantný a blízkosti mezistupňový tyč, mlynár odškodnenie len zhoršuje fázy rozpätie (~ 0).

Predpokladám, že CL rokov je príliš veľká, takže výstup môže byť považovaná za dôvod AC, potom výstupný stupeň zisk je takmer 0.mezistupňový tyč teda rovná ωp2 = 1/Rin * (CGS CGB CGD), kde Rin je výstupný odpor etapy pred nami.

v záujme dosiahnutia dobrého fázy rozpätie, myslím, že to, čo môžeme urobiť, bez pridania novej etapy je znížiť výstupný odpor pred etapy.Tým sa zníži zisk operačný zosilňovač.Ďalším riešením je použitie bufferu riadiť veľké zaťaženie, aj keď dôjde k zníženiu porúch a zvýšiť stratový výkon.V tomto prípade musíme prepočítať na prvé dva póly, pretože bufferu výstupný odpor je malý.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back