otázka o designe OP

A

airboss

Guest
Nazdar,

Som projektovanie op-amp s použitím zložené cascode a SK ako 1. a 2. stupeň, resp.DC 0.9V a 0.5V vrchol-k-vrchol hojdačka je uvedený ako vstupné a špecifikácie požiadaviek vidieť 1V vrchol-k-vrchol na výstupe.

Už som navrhol, SK, s 30 dB.Tu sú moje otázky.

1) Vzhľadom k tomu, 1V vrchol je potrebné na výstup z 2. etapy, myslím, že musím opustiť priestor pre hlavu hojdačka na 1. stupni, ktorá sa rovná 1V / 30 dB = 0.016V.Je to správne?

2) A potom je to naozaj mätúce.Pretože som navrhovaní cascode, mal by som byť schopný až k brať vysoký zisk z tejto fáze.Ale 0.016V na výstupe, a 0.25V swing na vstupe, zdá sa mi, že tejto fáze klesá zisk.ako sa to mohlo stať?

Môže niekto uviesť chyby urobím?

ďakujem ti.

airboss Napísal:2) A potom je to naozaj mätúce.
Pretože som navrhovaní cascode, mal by som byť schopný až k brať vysoký zisk z tejto fáze.
Ale 0.016V na výstupe, a 0.25V swing na vstupe, zdá sa mi, že tejto fáze klesá zisk.
ako sa to mohlo stať?

Ahoj, sankudey,

ďakujem za Vašu odpoveď.aj plne nerozumie, tak by som chcel opýtať na pár otázok.povedzme, že vstup je potrebné vi, p_p a výstup je vo, p_p.

myslíte, že tam vlastne vip_max, čo je maximálny vstupný možno použiť aj tak, že vip_max * Av = vo, p_p ale vip_max <vi, p_p?ak áno, tak kedy potom vi p_p je mať na starosti?vďaka za vašu trpezlivosť.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back