Otázka k podkladu definície ADS hybnosti

J

jeffreycheng

Guest
V podkladu možnosť Zmeniť hybnosti, v metalizácia layes meniť, niekto mi môže dať jasnú explaination o prekrytie prednosť.

Dobrý deň môžete priradiť dva alebo viac rôznych matirials v rovnakej vrstve Matirial s väčší počet prioritou bude pokrývať menej prednosť matirial To je užitočné, chcete modelovať napr odpor.

Ďakujeme vám za explaination. Ale ja stále nechápem, ako môžem nastaviť dvoch materiálov do jednej vrstvy, a ešte jednu otázku: Ako sa VIA prekrývajú prednosť má vplyv na výsledky simulácie? Pretože keď som sa simulácia dynamiky Keď zmením VIA prekrývajú prednosť, výsledky simulácie zmien taky! Som si istý, pod podmienkou, že dvoch materiálov v jednej vrstve, nie je existujú v mojej simuláciu inštalácie. Ďakujem za pomoc.

Ahoj švindlovat kovové vrstvy substrátu nastavenia pre ex. cond Kliknite na páse švindlovat kovovou vrstvou substrátu v nastavení pre ex. cond2 Kliknite na pás budete mať cond a cond2 na rovnakej hranici substrátu dielektrickú vrstvu betweem prednosť súbory, ktoré budú mať za kov v simulácii, kedy (napr.) cond2 rectagle kryt cond rectagle logiku cez rovnaké pozdravom

Dobrý deň Ďakujem za vaše konkrétne explaination. Teraz už chápem, hoiw nastavenie dvoch materiálov do jednej vrstvy. Ale v mojej simulácii nie je vrstva obsahujúca dva materiály. nastavenie jednotlivých vrstiev je taký vzduch metal1 prekrytie prednosť = 1 pre ex dielectric1 cez metal2 prekrývajú priority = 2 pre ex dielektrické prekrývanie prednosť nastavenia pomocou je šedá, ale zmeny kliknite na poradie takto: keď klepnem metal2 kliknite na tlačidlo trase, cez jeho prekrytie je 2 prednosť, keď klepnem metal1 kliknite na trase, cez jeho prekrytie prednosť je 1 impulz výsledky dvoch rôznych nastavení, ktoré nerozumiem. Ako sa prekrývajú prednosť zmene výsledkov simulácie. Stretla ste sa niekedy v tejto simulácii? Ďakujem vám za pomoc. S pozdravom

Ahoj Myslím, že by ste nemali používať ako metal1 cez metal1 Ak je pás. Použitie rôznych kovových vrstiev a cez pás

Dobrý deň, je cez dedined v podkladovej vrstvy, nie v kovovej vrstve. Via a metal1 nie sú v rovnakej vrstve.

Dobrý deň, e-mail (alebo upload) som váš návrh, prosím, chcem vidieť, čo to naozaj

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back