OSC test-OSC Port a tran v reklamách

S

Sadegh.j

Guest
Ahoj mám problém, som navrhol oscilátora: 1) OSC testu simulácie ukazuje, že obvod osciluje na 250 GHz. 2) Port OSC Simulácia poskytuje oscilačné frekvencia musí byť nula 3) transcient Simulácia poskytuje hriech vlny s nízkou frekvenciou. Prečo??

spektra zobrazuje iba jednosmerné zložka v 0 Hz, sa u vyskúšať simulátor harmonickej rovnováhe so sondou OSC? môže u poslať schému, a ja sa pozrieť khouly

odoslať súbor modelu ur pomocou, dáva chyba potreba súbor khouly

dobré, čo je v frequcny opertation dizajne u tohto okruhu pracovať? Dajte mi detaily, zdá sa, že sa nejedná o oscillatioins, u tohto typu by mal dostať u vysokého napätia prúdu a ur oscilácie je veľmi, veľmi malá mi dať nejaké informácie khouly

Aby som bol úprimný, ja sa len snažil naučiť, ako sa pohybujú v okruhu ADS. Pre túto chvíľu by to bolo dosť dobré. Len som sa snažil naučiť využívať pole HB. Ak sa nemýlim, mal by rosonator LC rezonovať na určitej frekvencii, pokiaľ energie vzhľadom k obvodu aktívnej časti kompenzovať straty odporu. Čo sa zdá v rozpore so skutočnosťou, že tri rôzne zložky poskytujú tri rôzne výsledky. Nemám tušenie, prečo?

Nezabudnite na odpor v nádrži a okruh zmení DC pre MOS, a tým aj kapacita na MOS bude meniť aj na oscilátor a HB simulácia, skontrolujte použitím ADS Je to skvelé, a tiež kontrolovať oscilátory návody na odysseys www.rfic.co.uk khouly

Vďaka za pomoc, ale výsledky simulácie správne. Čo spôsobuje rozpor?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back