OrCAD podložky otázku?

S

Sphinx

Guest
Nazdar,

I nekladú TO92 stopu od do knižnice pre tranzistor BC547.
Ale KDR dáva chybu.
Je chyba, pretože tranzistor platničky sú spojené togther.

Myslím, že dôvod je sivej farby okolo podložky.
V podušky sú skutočne oddelené.

Aký je dôvod? Čo je to šedej farby?

Vďaka

Nazdar

Som nemal problémy ste s odkazom, ale rôznych farieb sa vzťahovať na jednotlivé vrstvy.V Pomoc a učenia Dispozície sú tutoriály, ktoré dávajú veľkou pomocou sledovať tok od návrhu až po spracovanie sch.

Na PDF súbory nainštalované v inštalácii dir \ doc je tiež veľkou pomocou.

Veľa šťastia
Naposledy upravil Cluricaun dňa
29. marca 2004 20:04; upravený 1 čas celkom

Sphinx, šedá farba v OrCAD sa zvyčajne pre pozemné rovine.Ak používate 4 vrstvy dosky, inštaláciu na zem lietadlo "meď naliať" typ prekážky a byť opatrný s clearences a tepelnej úľava.Je-li tieto nastavenia sú v poriadku, medi by sa mali vyhnúť TO92 podložky.

/ Pisoiu

check ur konštrukčné pravidlo nastavenia.
Balík by mal klírens nižší ako minimálna klírens

Spinhx:

Urobil som generovať veľa dosiek pomocou PSD15 a CCT autorouter.Do OrCAD nemám ani spustiť kontrolu, pretože mnoho symbolov dáva rozstup porušenia.Ako môžete atribút ľubovoľné farby akúkoľvek vrstvu, je ťažké posúdiť, aký je váš problém.Oblasti vymedzenej pre jednu konkrétnu podložky (Vo vašom prípade sa pin z t092) je zastúpená aj na obrazovke.Neznamená to však znamená, že sú podložky dotýka každého iné.
Najlepšie som mohol navrhnúť, by malo byť získanie Gerber súboru a zobraziť ho pomocou gerbtools ..To by bolo jasné, na Váš dotaz.
(Ak budete vedieť, potom vaša medené doštičky sú naozaj dojemné seba, alebo nie)
Ale podľa mojej skúsenosti predvolené knižnica nemá tento druh alebo 'hrubá chyba' ..

Na zdravie

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back