ORCAD Layout 10.

G

gidimiz

Guest
Nazdar,

Mám malý návrhu dosky, ktoré som urobil, a ja ich chcete kopírovať niekoľkokrát na rovnaký formát, takže pri tlači vrstva, budem mať rovnaký doska párkrát.
Týmto spôsobom možno vykonávať rovnaké palube niekoľký sa deje koryto dieru procesu a stráca cenné rady.

Prosím poradiť.

Neviem o ORCAD, ale v Cadstar môžem copy & paste, aj keď to bude len aby doska 1 osnovy, takže musím kopírovať obrys pěvec & make číslo, miesto pre ďalšie kópie.

To má určité nevýhody, ako je automatické zvyšovanie zložka mená, ale ak si len po medi potom to nie je problém.

Normálne by som sa vytvorí súbory Gerber Gerber a programu pre úpravu kopírovať / vložiť do panelu pre viac kópií rovnakého rady.

Lept nich doma, keď urobíte veľký paneli môžete často lsoe viac ako nerobiť im individuálneho.

Nazdar,

Vďaka za info, aj keď viem, týmto spôsobom.Len som myslel, že je tak, že ja to zvládnem stright z rozloženia ...
Ako ste říkal, já tiež môžete skopírovať medi, ale keď som kópiu hodváb im getting iné meno.
Urobím to z programu Gerber.
Vďaka ...

Čo chcete robiť sa nazýva panelization.

Skúste tento nástroj:

http://claymore.engineer.gvsu.edu/ ~ steriana / Python / gerbmerge /

Neviem, ako je dobrý.Dajte nám vedieť, či je pre vás pracoval.

ORCAD tiež môže prísť s názvom Utility Gerb Tool.To môže byť použitá pre panelization.Skontrolovať ORCAD Rozloženie menu.

Môžete tiež zakúpiť komerčný Gerber nástroj pre editáciu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back