Odporučte mi moc PCB relé

J

jjmcousineau

Guest
Snažil som sa nájsť Power PCB Relay schopné vypnutie AA zaťaženie pri 240 až 30A pokiaľ možno TTL ovládateľný, ale nechápem, všetky datasheet hodnôt, keď idem hľadať. Mohol by niekto odporučiť časti alebo mi povedať, aké hodnoty znamenajú to, čo na základnej list synchronizovaných dát. Tu bol ten, ktorý som zvažoval, ale zase som si istá, čo hľadám na: http://dkc3.digikey.com/PDF/T072/P1850.pdf (časť # 255 - 1639, ND ): |

* Bump * Nie je to správne fórum, alebo sa nikto vlastne vieme?

Ďakujem vám, som sa pozrel na SSR na chvíľu a majú oveľa krajšie katalógové listy musím priznať, ale ja neviem, či Polovodičový obvod by beable zvládnuť indukčnú záťaž zapínanie a vypínanie rýchlo. Nespôsobí to veľké napätie, Spike a rána časti? A pokiaľ ide o výkon relé, ak TTL nie je možné len tak ignorovať, že špecifikácie, len som sa nádeje, ako by bolo veľmi jednoduché ovládanie by som aways sa vodič nejakého prepínanie mechanické relé, vyžaduje viac sily pre prepnutie. Vďaka a ďalší vstup je veľmi vítaná.

Ale ja neviem, či Polovodičový obvod by beable zvládnuť indukčnú záťaž zapínanie a vypínanie rýchlo. Nespôsobí to veľké napätie, Spike a rána časti?
Google "priechodu nulou" .. To by vám mal vysvetlenie, prečo sa solid-state zariadení sa líši od bežných relé .. S pozdravom, IanP

Viem, že to majú SSR nulou, ale v prípade, že prúd z fázy z napätia, mohlo by to spôsobiť komplikácie, nehovoriac o tom, že je 15 V okná na väčšine, a to je dosť k príčine slušnú bodec. Potom zase nemám žiadne praktické skúsenosti s relé, a preto môže mať oprávnené obavy OSN. / / Edit pre pravopisné chyby

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back