Odporučte mi, IC pre prepínanie zdrojov VGA 2 a 1 monitor

F

florinalex

Guest
Chcem stavať VGA prepínač pre 2 video zdroje (PC) a 1 monitor. Rozlíšenie je 1280 x 1024. Mám na mysli použitie TS5V330 (5V, 300 MHz) alebo TS3V340 (3.3V 500 MHz). Ktorý z nich by ste mi odporučili? Tiež, ak by mi niekto schéma, Wold vážim. Ďakujem.

2x CD 4066 na vstupnej bráne a TTL flip flop pre riadenie prepínanie stačí len prepnúť {} pre VGA RGB a synchronizácia 4066 má 6 prepínačov alebo ... Môžete to urobiť tak drahé SVGA monitory socket väčšina monitorov poskytujú prepínanie líniu toľko počítače môžu zdieľať sledovať {} prevziať to z príkazového okna, ak to nie je pre výrobu a len pre seba odporúčam túto metódu ako pre obvod jeho veľmi jednoduché a ja by som možno ťa uraziť tým, že kreslí moja verzia, ale zle pomôcť, keď si strčil a zapojiť ju do DPS VGA je na úrovni TTL, takže pomocou 74HCT4066 je lepšie, ale ak je jeho analógové digitálne {Hi Speed RGB niektoré karty vyrábať} potom použite cd4066 lepší určené IO umožní obraz v obraze, a možno je to pre vás lepšie

Ďakujem Vám za odpoveď. Pozrel som sa na CD 4066 a švy majú úzke šírky pásma (40MHz), a myslím, že nie je dosť pre prepínanie signálov VGA. TS5V330 od Texas Instruments má 300 MHz. Povedali ste, že musím trasu len RGB a synchronizáciu signálov, ale čo GND, návrat linky RBG a iné signály? Môžete tiež hovoril niečo o tom, že "väčšina monitorov zaistiť prepínanie linku" Mohli by ste byť konkrétnejší? A mám ďalšiu otázku: čo napájanie prepínače? Kde môžem získať 5V? Myslel som, že použitie 5V z USB, ale je možné čerpať z videa doske? Spínač sa používa na prepínanie medzi jedným PC a FPGA doske (ktoré nemusia byť vždy pripojený). A ďalšia otázka, je možné zistiť, kedy je pripojený PC alebo FPGA doske a umožniť zapnutie ten vstup, len ak je pressent? Ďakujem.

Hľadal som nete a zistil, že niektoré grafické dosky majú 5V na pin 9. Môže niekto potvrdiť túto informáciu? Tiež chcem vedieť, či je potrebné pre prechod na nasledujúce signály: 6 Red vrátiť, 7 a 8 zelených návrat modrá vrátiť, alebo, ak je v poriadku, aby ich GND (pin 5). Chápem, že kolíky 4, 11, 12 a 13 piny Monitor ID. Chcem vedieť, či môžem spoľahnúť na tieto piny pre detekciu video Prítomnosť (ak je pripojený alebo nie). Ďakujem.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back