Odporučiť potrebné 4 poslednom roku projektu wth FPGA

S

sp

Guest
Vážení, ďakujem .... prvý .... Potrebujem pomoc k tejto téme na svojom poslednom roku projektu, vo svojej univerzite. Aj hav niektorých palube wth Alter FPGA čip / s. ... im a ešte myslieť na chumáč téme by som mal robiť wth týchto dosiek. Bol by som vďačný, keby niekto b môže navrhnúť mi pár, ktorý je vhodný ako môj posledný rok projektu. Rád by som, keby sa nejedná o telekomunikačné, komunikačné pole, nemusíte mi to páči:) im elektroniky odbor študent. Milujem VLSI, PLD / CPLD, FPGA, digitálna elektronika, digitálne integrované obvody, mikroelektronické, výkonová elektronika, Teória obvodov veci .... b by naozaj vďačný, keby niekto mohol pomôcť ... mnoho mnoho mnoho thanxs dopredu ... My sa týka, sp

DSP s FPGA je horúcej oblasti .. veľa sa deje! Ale jeden z problémov je, ako implementovať algoritmy s plávajúcou desatinnou čiarkou .. No tam je HSLA knižnice, ktoré môžete získať tu: www.utia.cas.cz budete ešte potrebovať Celoxica .. s týmto žiadne DPS aplikácie je teraz rovno vpred!

Vážení eltonjohn, vďaka za ur návrh .... Škoda, že som NVR štúdiu všetkých kurzov, v DSP B4 .. ale ja hav nepočul .... myslím, že bude čítať sám seba na to,,, ja len viem, že je digitálne spracovanie signálu ... Ni hav netuší, na zväzok je ... Existuje nejaká súvislosť btween DSP n digitálneho spracovania obrazu? ... iné návrhy od ostatných? ... Aj hav myslenie robí FPGA ako regulátor na fyzické veci .... ale táto téma ma napadá, sú príliš jednoduché, príliš obyčajný, ktorý nie je vhodný pre môj posledný rok projektu ... thanxs znovu eltonjohn ... ide, sp

Ahoj SP, môžete skúsiť vykonávanie staré procesory poznáte Môže byť, môžete skúsiť intel 8085. To už by mohli byť študované tohle ... Ale teraz sa snaží vybudovať. Som si istý, dozviete sa veľa tom ... Najdôležitejšie je dokončenie projektu v ur času a práce threfor ja navrhujem, aby si 8085 Tým ušetríte čas, ak ur ur už oboznámení s architektúrou 8085. Iná vec je jeho nie príliš zložité vybudovať jeden! Veľa šťastia!

Urobte niečo, čo bežne vykonáva v mikro-a to v lepšej hardware:)

[Quote = jdhar] Urobte niečo, čo bežne vykonáva v mikro-a to v lepšej hardware:) [/quote] mohol by som vedieť, chumáč to u mean ... nechápem ?.... robí 8085, je dobrý nápad,,, Ale ja som len VHA znalosti v 8051 radič ... to môže b realizovaný pomocou FPGA rovnako? .. thanxs všetkým za odpoveď .... ide, sp

A čo robiť Manchester kodek alebo ciclic redundantné kodek.

ya .. 8051 môžu byť realizované na FPGA .. a to je veľmi dobrý projekt pre začiatočníkov

Odporúčam vám, aby sa digitálny backend pre systém ZČU. Ak máte iba jeden U vybrať blok to, zodpovedajúce filter pre príklad.

[Quote = jnanabindu] ya .. 8051 môžu byť realizované na FPGA .. a to je veľmi dobrý projekt pre začiatočníkov [/quote] mohol u mi povedať viac o tom .... po skončení VHDL kódu,,, je možné, použiť v programe kód do 8051 FPGA ako v normálne a ešte treba VHDL programovanie FPGA 8051 ??... hav pochýb o tom, ... thanxs .... [Quote = amraldo] odporúčam, aby sa digitálny backend pre ZČU systém. Ak máte iba jeden U vybrať blok to, zodpovedajúce napríklad filter. [/Quote] i dont pochopiť, zväzok je backend ... zväzok je ZČU .... sorry za moje nevedomosti ... Ya Ya ... Prosím, bez komunikácie veci .. uncapable / nezaujíma ....: P mnoho mnoho mnoho thanxs na všetky odpovedať ... U všetkých pomôže ... ide, sp

Ahoj sp, ako ABT ísť na generátor náhodných čísel s viac dokonalosti, než obyčajné. Mám na mysli náhodnosti .. Samozrejme vyžaduje gr8 úrovni matematiky na pozadí. . A potom kódovanie! :) (Nie pôvodný návrh) / cedance

Ahoj SP, ako som pochopil ste HV neurobil DSP samozrejme WÜD byť lepšie pre ur kariéru urobiť SAD, ale aj pre ur u projektov sa týkajú môže ísť alongwith 8051, je to naozaj dobrý projekt, aby ur základy M-Controller a FPGA , ďalšie u add-on aplikácie UR v tomto projekte. Ak máte r Takto možno získať u dobré vedenie tu. Podľa mňa na 8051, ale iní sú tiež vítaní!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back