Odovzdávanie argumentov medzi jednotlivými funkciami v Matlab

A

AliShariq

Guest
Ahoj, som nový Matlab a toto fórum rovnako. Dajte mi vedieť, ak niekto mi mohol pomôcť v odovzdávaní argumentov z jednej funkcie do druhej v prostredí MATLAB, alebo pomocou nejakej globálne premenné. Nejaký druh pomoci ocenia .. S pozdravom, Ali

Pre exp. Dovoľte, že vaše meno funkcie "Help", potom [Xout, yout] = help (AR1, AR2, AR3) AR1, AR2 a AR3 svoj vstup argumants a tiež Xout a yout sa návratu values.you nazvať túto funkciu ako toto>> [Xout, yout] = help (1,2,3) potom príkaz vráti hodnoty výstupov

Áno. Pre viac informácií a príkladov, hľadanie Vaše MATLAB vstavaný pomoc "funkcie" (vyhlásenie M-súbor, funkcie). Hľadať tiež "globálne" (deklarovať globálne premenné).

Ahoj Ali odovzdávanie argumentov z funkcie F1 do F2 v MATLAB: Predpokladajme, že chcete odovzdať premennú V1 od F1 do F2, môžete deklarovať V1 ako globálne premenné na všetkých miestach, ktoré používate V1: %--------- ---------- funkcie ..= F1 (...) .. Globálny V1 V1 = 5, ... koniec %------------------ a používať ho v F2: %------------------- funkcie ... = F2 (..) .... Globálny V1 V1 V2 = 3; ... koniec %----------------------- tiež môžete zahrnúť V1 ako výstup z F1 a F1 volaní kedykoľvek budete potrebovať V1. dúfam, že to pomohlo. Armin

Len sa snažím MATLAB on-line pomôcť sami. Urobil som rovnakú všetko najlepšie myslíš volá ďalšie funkcie z jedného? Ak používate staršiu verziu (

[Quote = AliShariq] Ahoj, som nový Matlab a toto fórum rovnako. Dajte mi vedieť, ak niekto mi mohol pomôcť v odovzdávaní argumentov z jednej funkcie do druhej v prostredí MATLAB, alebo pomocou nejakej globálne premenné. Nejaký druh pomoci ocenia .. S pozdravom, Ali [/quote] Dobrý deň. Vytvorte si funkcie v MATLAB kód, m-súbory. Nezabudnite dať rovnaký názov funkcie pre uloženie súboru. Napríklad, "Mar." súbor funkcií data_out = mar (data_in) data_out = data_in * 2;% dvojlôžkové data_in "deep.m" Súbor funkciu OUT2 = deep (IN2) OUT2 = stredná (IN2),%, vypočíta sa stredný po máte urobiť funkciu, stačí volať v hlavnom súbore kód Matlab vymazať všetky zavrieť všetky CLC data = 1:25;% vektor Data2 = mar (dáta),% zdvojnásobí hodnoty v "data" a ukladá ich do " Data2 "data = hlboký (Data2),%, vypočíta priemer zdvojnásobil" data "," Data2 "Na zdravie, mar_deepmode

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back