Odoslanie sériová dáta z FPGA cez kábel stuha

F

fazan83

Guest
Chlapci Je možné, že sériová dáta z FPGA do druhej IC, alebo môže byť brána straty, ak budeme používať tak dlho (1.5Meter) 20AWG plochý kábel? Prosím poraďte. Vďaka vopred.

To záleží na mnohých veciach, ako je napríklad rýchlosť a hluk .. Ak to nie je nutné posielať veľké množstvo dát, nižšiu rýchlosť, povedzme, 9.6kbps a to by malo fungovať .. S pozdravom, IanP

[Quote = IanP] To záleží na mnohých veciach, ako je napríklad rýchlosť a hluk .. Ak to nie je nutné posielať veľké množstvo dát, nižšiu rýchlosť, povedzme, 9.6kbps a to by malo fungovať .. S pozdravom, IanP [/quote] Čo keď pošlem napr hodinový signál na frekvencii 60MHz? Tiež zasielanie Hsync a Vsync z RGB signálu na displej. Ako by som plug tento signál straigth preč pomocou konektora a funguje dobre. Ale ak môžem použiť 1,5 m 20AWG pásky cabble potom sa bude zobrazovať odpadky. Prosím poraďte. Vďaka vopred.

[Quote = fazan83] Chalani Je možné, že sériová dáta z FPGA do druhej IC, alebo môže byť brána straty, ak budeme používať tak dlho (1.5Meter) 20AWG plochý kábel? Prosím poraďte. Vďaka vopred. [/Quote] Áno, môžete. Urobil som to v minulosti.

[Quote = Meridian] [quote = fazan83] Chalani Je možné, že sériová dáta z FPGA do druhej IC, alebo môže byť brána straty, ak budeme používať tak dlho (1.5Meter) 20AWG plochý kábel? Prosím poraďte. Vďaka vopred. [/Quote] Áno, môžete. Urobil som to v minulosti. [/Quote] Vďaka za váš vstup. Ako sa to opraviť? Pochopiť možno využiť konektor a pripojte ho straigth preč, ale je nejaká možnosť na to? Musíme zabezpečiť signál-zem-signal-zem Ak sa napriek tomu chcete používať kábel a je potrebné, aby odpor, ktoré zodpovedajú charakteristická impedancia káblov?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back