o SPP zápase presnosť pipeline ADC

D

didibabawu

Guest
Vieme, že v potrubí ADC zápase SPP presnosť je veľmi dôležité pre rozlíšenie 10bit a pod. Urobil som niekoľko simulácií o SPP nesúlad pomocou Monte Carlo analýzy. Môj výsledok je 10 bitov musí SPP nesúlad nižší ako 0,12%. Neviem, či výsledok je správny. Každý subjekt môže mi odpovedať? thx.

[Quote = didibabawu] Vieme, že v potrubí ADC zápase SPP presnosť je veľmi dôležité pre rozlíšenie 10bit a pod. Urobil som niekoľko simulácií o SPP nesúlad pomocou Monte Carlo analýzy. Môj výsledok je 10 bitov musí SPP nesúlad nižší ako 0,12%. Neviem, či výsledok je správny. Každý subjekt môže mi odpovedať? thx. [/quote] Myslím, že je niečo zle teraz, ale každý môže dať mi vaša odpoveď?

Môžete si to overiť sami. Nezhoda spôsobila chyba by mala byť menšia ako 1 / 4 LSB napätie.

[Quote = tichý] Môžete si to overiť sami. Nezhoda spôsobila chyba by mala byť menšia ako 1 / 4 LSB napätie. [/Quote] Ďakujem moc. Ale ja chcem vedieť, prečo nie 1/4LSB 1/2LSB.

Dobrý deň je mi známe, všetky chyby, ako zámena, usadzovať sa, získať chyby a ... musí byť nižšia ako 1 LSB. ide o

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back