O p-kanálový vstup fáze?

M

Markie

Guest
ahoj, chlapci:
Som zmätená o kapitole 5 "Základné OZ Dizajn a vyrovnanie" z Martina.hovorí, že "SR = Veff1 * WTA".Myslím si, že SR je veľký signál parameter, Veff1 a WTA je malý signál parameter, môžu soluted rád, že?Možno Ic / Cc je dokonalý.(WTA znamená jednotka zisk šírka pásma)

Na stránke 231 "n-Channel alebo p-kanálový vstup Stage" sekcii, že hovorí: "Pre určitý stratový výkon, a preto kľudový prúd, s p-kanálový vstup pár fáze maximalizuje rýchlosť přeběhu. Tento výsledok je vidieť z SR = Veff1 * WTA, pretože p-tranzistory kanálový vstup pre prvú fázu majú veľký Vef, ako by tomu bolo u n-tranzistory kanálový (assumig podobné maximálnej šírky boli vybrané na maximalizáciu zisku). ------ áno , Vef je väčšia, ale môže to vidia WTA? alebo sa predpokladá, že WTA je Constance? GB = gm1/Cc, nie, ja si to nemyslím.

Ďalšia otázka je: ak sú používané v obvode SC, hovoria, že za rýchlosť, mali by sme znížiť vstupné parazitné kondenzátor.Máte stále používať p-kanál ako vstupné etapa?

díky moc za každú odpoveď.
Naposledy upravil Markie dňa 21. novembra 2004 1:46, upraveno 1 celkom

Pre parametre WTA, nemám úplne pochopiť, čo to má zmysel.

Pre vaše posledné otázky, vstupné parazitné čiapky zhoršiť spätnú väzbu faktora v obvodoch SC počas zosilňujú fázy, a znížiť tak vaša rýchlosť.Pre rovnaký výkon rozpočet s pomocou NMOS vstup dvojice bude mať vyššiu transkonduktance a porovnateľne menšie vstupné kondenzátory, čo High-Speed opamps zvyčajne používajú NMOS vstup pár.Avšak, v niektorých operačný zosilňovač konfigurácia pomocou PMOS vstupnej fáze môžu maximalizovať rýchlosť přeběhu, takže tohle je trade-off pravidlo v analógovej svete ....Nie operačný zosilňovač uspokojí všetky aplikácie požiadavka (ak je to naozaj možné, prečo máme toľko druhov?)

Ďakujem za vašu odpoveď, WTA znamená jednotka zisk šírku pásma.

Môžete mi dať nejaké ďalšie rady na poslednú otázku?

Ďalším dôvodom použitia PMOS ako vstup je minimalizovať blikanie-šum (NMOS je hlučnejší ako PMOS), ale ako písomné predtým, zvýši ich spotrebu energie od g / Id pomer stojí za PMOS

Martin má pravdu.
Rovnica SR = I / C môže vstúpiť do teba chyba, že zvýšenie alebo zníženie súčasnej capasitor vám zvýši rýchlosť přeběhu.
Vlastne zvýšenie prúdu spôsobí úmerné zvýšenie capasitor pre zachovanie stability.Zníženie capasitor je podobná spôsobí pomerné zníženie prúdu pre udržanie stability.
Tak rovnica vstúpi vám omylom, ako som parametre a C závislé od seba navzájom.
Rovnica SR = Veff1 WTA zahŕňa nezávislé parametre a poskytuje skutočný spôsob zvýšenia SR.

Martin má pravdu.
Rovnica SR = I / C môže vstúpiť do teba chyba, že zvýšenie alebo zníženie súčasnej capasitor vám zvýši rýchlosť přeběhu.
Vlastne zvýšenie prúdu spôsobí úmerné zvýšenie capasitor pre zachovanie stability.Zníženie capasitor je podobná spôsobí pomerné zníženie prúdu pre udržanie stability.
Rovnica SR = Veff1 WTA zahŕňa nezávislé parametre a poskytuje skutočný spôsob zvýšenia SR.

Ak chcete, rýchlosť, potom pravdepodobne NMOS vstup pár.Ale ostatné parametre (napr. blikanie hluk) budú horšie, ako PMOS náprotivok, musíte určiť, ktoré údaje sú pre vás najdôležitejšie.

gevy Napísal:

Martin má pravdu.

Vlastne zvýšenie prúdu spôsobí úmerné zvýšenie capasitor pre zachovanie stability.
Zníženie capasitor je podobná spôsobí pomerné zníženie prúdu pre udržanie stability.

Parametre pre malé i veľké signálu nie sú úplne nezávislé, pretože opisujú rovnakú tranzistor.
Pre zvýšenie SR je potrebné zvýšiť súčasné a zníženie kondenzátor (SR = I / C), ale udržať stabilitu (phase margin).Problém je, že nárast prúdu a zníženie kondenzátora má za následok zníženie stability (pokles fáza rozpätie)!
V tomto prípade zvýšenia Veff1 na rovnakej transkonduktance je zvýšenie prúdu a zvýšenie výsledkov WTA vo fáze zvýšeniu marže, ktorá je kondenzátor môže byť menej.
Zhrnutie.
Zvýšenie Veff1 a WTA, je spôsob, ako zvýšenie prúdu a zníženie kondenzátora pri konštantnom stabilitu.Je to spôsob, ako zvýšiť SR.

borodenkov Napísal:

Ďalším dôvodom použitia PMOS ako vstup je minimalizovať blikanie-šum (NMOS je hlučnejší ako PMOS), ale ako písomné predtým, zvýši ich spotrebu energie od g / Id pomer stojí za PMOS

Markie Napísal:borodenkov Napísal:

Markie Napísal:

ahoj, chlapci:

Som zmätená o kapitole 5 "Základné OZ Dizajn a vyrovnanie" z Martina.
hovorí, že "SR = Veff1 * WTA".
Myslím si, že SR je veľký signál parameter, Veff1 a WTA je malý signál parameter, môžu soluted rád, že?
Možno Ic / Cc je dokonalý.
(WTA znamená jednotka zisk šírka pásma)Na stránke 231 "n-Channel alebo p-kanálový vstup Stage" sekcii, že hovorí: "Pre určitý stratový výkon, a preto kľudový prúd, s p-kanálový vstup pár fáze maximalizuje rýchlosť přeběhu. Tento výsledok je vidieť z SR = Veff1 * WTA, pretože p-tranzistory kanálový vstup pre prvú fázu majú veľký Vef, ako by tomu bolo u n-tranzistory kanálový (assumig podobné maximálnej šírky boli vybrané na maximalizáciu zisku). ------ áno , Vef je väčšia, ale môže to vidia WTA? alebo sa predpokladá, že WTA je Constance? GB = gm1/Cc, nie, ja si to nemyslím.Ďalšia otázka je: ak sú používané v obvode SC, hovoria, že za rýchlosť, mali by sme znížiť vstupné parazitné kondenzátor.
Máte stále používať p-kanál ako vstupné etapa?díky moc za každú odpoveď.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back