O jednej slučke multibit delta-sigma modulátory

Hi bob_lv,

Našiel som to najjednoduchšie používať iba pozitívne vstupy na SDM.Quantizer na výstupe je jednoduchý kŕmenie MSBs na oddeľovače a používanie LSBs ako chybu spätnú väzbu.Filtrovaných LSBs sa potom odráta od vstupného SDM.

MSB by mala kontrolovať multimodulus delič.Tak napr 3BIT MSB výstupná kontrola mohla delič medzi 64 .. 71.

Čo tým myslíte?napr 20bit vstup, to znamená od 0 ... 1 alebo 0 ... 7?A keď odrátame filtrované LSBs, odčítanie sa používa, mali by ste použiť 2 je complemenary, a tak, ako používať iba pozitívne vstupy?

Áno, je pravda, že v prípade, že výstup spätnej väzby filtra je vo väčšej veľkosti, než je vstupná SDM výsledok opustí pozitívny domény.Výstup filtra spätná väzba bude obmedzený v rozsahu pre každú postupnosť quantizer spätnú väzbu.Takže ak vstupná SDM má spodnú hranicu vo výške túto maximálnu hodnotu výsledok nebude nikdy negatívne.Takže môžete nepodpísané formát pre vstup a quantizer (MSB / LSB oddelenia)

Hope that helps.

rfsystem Napísal:

Je to pravda!MSB je časť produkcie.
LSB časť je spätná väzba.
Najjednoduchšie architektúra je len keby spätnú väzbu obsahujú čas diskrétne filter.
LSB a MSB spoločne tvoria vstup.

Vážení DZC,

Som navrhovaní jedinú slučku DSM bloku PLL.Mám návrh príklad jedinou slučku DSM sa slučkou spätnej väzby MSB.Nechápem, prečo si vybrali MSBs pre spätnú väzbu.Mohli by ste vysvetliť, o tom?

Thank you very much!!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back