o bandgap op pripojiť problém

S

super

Guest
Vážení: Navrhujem nízke napätie bandgap použiť OP typu spätnej väzby. Moja otázka je, OP + v pripojení k R / R pomer terminálu alebo sa pripojiť iba jeden terminál R? Aj pripojenie k OP + R / R pomer, alebo iba jeden terminál R, bude dobre fungovať od simulácie. Tak neviem, ktorý z nich je správna. Vďaka.

Keď odvodiť výstupné Vref rovnice, mali by ste byť schopní zistiť, ktorý je skutočný odpor, aby sa pomer. Ak si nie ste istí hovoríte na spojenie, potom musí byť niečo v neporiadku s vaším rovnice. Revidovať opäť váš výstup Vref rovnice potom verím, že by ste mali byť schopní problém vyriešiť.

Prosím, urobte AC anaysis, jedna konfigurácia umožňuje ngative spätnú väzbu -> stabilnú prevádzku, druhý nie. bavte sa

[Quote = super] Vážení: Navrhujem nízke napätie bandgap použiť OP typu spätnej väzby. Moja otázka je, OP + v pripojení k R / R pomer terminálu alebo sa pripojiť iba jeden terminál R? Aj pripojenie k OP + R / R pomer, alebo iba jeden terminál R, bude dobre fungovať od simulácie. Tak neviem, ktorý z nich je správna. Vďaka. [/Quote] platí, že negatívne spätná väzba faktorom je väčšia, než kladnú spätnú väzbu faktor tak, že máte stabilný systém. nájdete Razavi pre detail.

Áno. U by mali dostať viac ako negatívnu spätnú väzbu pozitívna spätná väzba tak, že systém je stabilný.

Som prekvapený, že som registed dnes ráno, že zobrazený čas je rok 2005. Je pravda, legrační.

Ospravedlňujeme sa, ale som stále zmätená. Mám na mysli Razavi knihy je ukázať OP + sa pripojiť k jednej strane R, ale v mojej simulácii je potrebné pripojiť k R / R pomer strán. Prikladám moje schéma, a označenie VP, VN. A prosím, povedzte mi schéma štítok má pravdu? vďaka. [/youtube]

[Quote = satyasiva] Áno. U by mali dostať viac ako negatívnu spätnú väzbu pozitívna spätná väzba tak, že systém je stabilný. [/Quote] Súhlasím s tým, o ktoré by ste mali analýza malý signál model pre viac informácií.

Vážení: Ďakujem za váš návrh. Som opravil. Potom som ešte jednu otázku. Aj výskumu článok o teste stability method.And Existuje mnoho spôsobu Skúšal som všetko, ale neviem, ktorý z nich je pravdivá. Tak som sa pripojiť môj schémy. Aj plot VPP zisk / fáze, vo fáze je 56 stupni, je to stabilný. Skontrolujte prosím, či je pre mňa metóda je správna? Vďaka.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back