NTSC na PAL konvertor otázku

A

algilsan

Guest
Ahoj,
I'm intendind podať NTSC na PAL konvertor, niekto vie, kde nájsť čip pre tento pourpose?
Našiel som na RGB a NTSC RGB na PAL, tak je to možné urobiť najskôr jeden NTSC prevodník do RGB a potom previesť RGB signál PAL s iným čipom, ale já bych chtěl použiť jeden čip namiesto dvoch

mockrát děkuji

Myslím, že sa môžete pozrieť na internetové stránky philips.com.Sú bigest výrobca TV IC.

Je nám ľúto algilsan!Konverziu z NTSC-> RGB-> PAL nebude vám blíž.

Prvé NTSC má 480 aktívnych riadkov na snímku (z celkom 525 riadkov) a PAL má 576 riadkov (z celkom 625 položka) na snímke.Ak chcete presúvať z jedného do druhého, musíte buď Resizer alebo môžete vyplniť v súlade s rozdielmi čierne riadky.

Po druhé, NTSC má 59.94Hz rýchlosť (čo znamená 59,94 polí za sekundu) a 50 Hz pre PAL.Na túto časť, budete potrebovať rám sadzba kuriéra Interpolovať riadne obrázky alebo môžete poklesu niektoré z oblastí, aby sa sadzba 50 Hz (čo nie je vôbec pekné).

A RGB existuje aj v týchto 2 rôznych formátoch a snímkovou rýchlosťou, ale nie sú rovnaké.

Pravdepodobne budete hľadať jedného čipu riešenie.Možná Philips.Pozrite sa tiež na niektoré IC výrobcovia počítačového trhu.Môžu len niečo podobné.

Ide TurboPC

Je nám ľúto algilsan!Konverziu z NTSC-> RGB-> PAL nebude vám blíž.

Prvé NTSC má 480 aktívnych riadkov na snímku (z celkom 525 riadkov) a PAL má 576 riadkov (z celkom 625 položka) na snímke.Ak chcete presúvať z jedného do druhého, musíte buď Resizer alebo môžete vyplniť v súlade s rozdielmi čierne riadky.

Po druhé, NTSC má 59.94Hz rýchlosť (čo znamená 59,94 polí za sekundu) a 50 Hz pre PAL.Na túto časť, budete potrebovať rám sadzba kuriéra Interpolovať riadne obrázky alebo môžete poklesu niektoré z oblastí, aby sa sadzba 50 Hz (čo nie je vôbec pekné).

A RGB existuje aj v týchto 2 rôznych formátoch a snímkovou rýchlosťou, ale nie sú rovnaké.

Pravdepodobne budete hľadať jedného čipu riešenie.Možná Philips.Pozrite sa tiež na niektoré IC výrobcovia počítačového trhu.Môžu len niečo podobné.

Ide TurboPC

Ok,
máte pravdu, som premýšľal a thinkins v vtákov som nájsť ic od spoločnosti Philips, ktorá spĺňa všetky moje požiadavky

vďaka za všetky

algilsan Napísal:

...
Musím nájsť ic od spoločnosti Philips, ktorá spĺňa všetky moje požiadavky ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back