Novinky o novej verzii protel

T

tjalps

Guest
Dobrý deň! Dobrá správa pre P + R + O + T + E + L užívatelia: 1 Wery čoskoro vyjde nová verzia P + R + O + T + E + L + D + P X s plnou dobré toto vylepšenie. 2 Všetky SW od A + L + T + I + U + M spoločnosť bude zahŕňať suport pre ODB + + S pozdravom!

môže niekto vysvetliť, čo DXP je pre túto novú verziu!

Znie to skvele. Nejaké nápady, kedy bude k dispozícii?

Bhudha usmieva .. pozerať na to .. je to zamerané na kadencii a zuken ..

P * ro * te * l D * X * P Man, jeho dlho prichádza! Ive použitie tohto programu od roku 99. GUI je podľa môjho názoru je jedným z najviac inovatívnych Ive vidieť za chvíľu. Je potrebné, aby práce na interaktívne trase. Nech je to skôr ako P * A * DS D * R * P. Jedna naviac, že by som chcel vidieť.>>> >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Povedzme, že mám impedancia zodpovedajúce rady. Táto doska má niekoľko rovín GND. V niektorých lokalitách (BGA, zásuvky, atď.) A niektoré vrstvy chcem signál GND sa pripojí k rovine. V iných miestach neviem. Môj zámer bude mať silu vrátiť lietadlo, ktoré by som mohol kontrolovať a merať. To sa deje bez chýb DRC samozrejme. Ak môžu dosiahnuť. Bolo by prinajmenšom pridať ďalší rozmer, že schopnosti.

Al / ti / um nedávno oznámil to nová verzia vpred generácia jeho mäkké bude v začiatku roku 2002. Krycie meno: "Ph / OE / ňu / x" Je to obsahuje revolučné router s názvom "Si / t / us".

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back