nováček: o plynovode designu

R

richardleo

Guest
Po učení niektorých základných princípov potrubia technológie, som stále zmätení túto otázku: ako analyzovať funkcie a potom ho rozdeliť do niekoľkých etáp v budovanie / vytváranie potrubia prístroje alebo iné veci.

Existuje nejaký dobrý dokument alebo papier vyjadrovať, ako navrhnúť také zariadenia, potrubia z krajiny hore?Možno, že z funkcie analýzy pre detail Verilog, ^ _ ^

thx vopred

V prípade u mať funkciu alebo algoritmus a chcete potrubie je potom prvý a mali vedieť o rôznych algoritmov rozvrhovanie ..V u môžete mi povedať niečo o funkciu alebo detail používania můžu pomoct ....

Ospravedlňovať sa,
Já jsem jenom študent, a zvědavý dozvedieť viac o plynovode tech.Preto nemám žiadny konkrétny projekt / aplikáciu.

Môžete odkazovať na tieto papier
Nohbyung Park, Alice C. Parker, "Sehwa: A program pre syntézu Potrubie" Proceedings of the
23. A CM / IEEE konferencia o automatizácii Design 1986, Las Vegas, USA.Stránky 454-460

Tiež u môžete odkazovať na tieto správy
"http://www.cse.iitd.ernet.in/esproject/homepage/docs/projects/2002-2003/prashant.final.ps.gz"
Som tiež odkazom na túto niektorých plynovodných modul ..

Čau, ur-li práve začínajúci na prúdové, potom vyzdvihnúť niečo dobrého počítačové architektúry Book (Hennesy & Patterson je najlepšie) & vstrebávať informácie.Po, že budete sami mohli rozdeliť modul na vykonávanie prúdové.

Odkazujú na Giovanni De Micheli kniha "syntéza a optimalizácia digitálnych okruhov" Podrobnosti o funkčné prúdové z správanie kód.

Bodov treba uviesť, sú:

1.Operácie Vykonávajúci na súbežné doby nebudú zdieľať zdroje medzi navzájom vzhľadom k tomu, že môžu zdieľať s ostatnými operáciami

2.dátumu začatia kurzu a rozvrh dĺžka, ktorá určuje počet etáp na potrubie

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back