Non-polarizovaný kondenzátor Electrolitic w / bypass diódy ...

S

spike6

Guest
Nepolarizované elektrolytické kondenzátory: non-polarizovaný kondenzátor electrolitic možné spojením dvoch bežných electrolitics chrbtom k sebe. Avšak, nie je toto pripojenie polovica capactance dvojice? Napríklad ak by som prepojiť dva 6800uf čiapky chrbtom k sebe, nie je celková kapacita okruhu 3400uf teraz? Avšak, ak by každé viečko je paralelizován diódy tak, že zadná viečko je skreslená obísť jeho paralelné diódou Nie je to obnoviť plnú kapacitu v 6800uf do obvodu a minimalizovať naopak napätia záťaže na zadnej strane čiapky-ovplyvnil tiež?

Áno - máte pravdu, len musíte vidieť pokles napätia diódy, takže SPP by byť dobré pre unipolárne aplikácie - to, čo chcem povedať je, čo sa stane, keď použijete veľká sínusoida cez viečko - ste len vedenie diód, keď signál je väčší ako 2 kvapky dióda - je to veľa ako crossover skreslenie stretli s triedou B-zosilňovače. [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 1 hod 16 min: [/color] [/size] Vlastne som premýšľal o diódy v sérii s veľkými písmenami, a potom tie dve vetvy paralelne. Je nám ľúto .... Ale myslím, že dióda pokles otázka stále platí všeobecne - môžete stále ešte naraziť na problémy, ak potrebujete pár veľkého striedavého signálu (tj väčší ako 1-2 kvapky diódy) napätie cez viečko.

Lladnar23 Autor Správa - Vďaka za odpoveď. Zabudol som sa zmieniť, že moja aplikácia je považovaný len DC, je to len, že poliarity DC dostane obrátený čas od času. Takže možno by to ešte fungovať OK.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back