Nevidím nič, zatiaľ čo LCD Proteus je simuláciu.

U

unkn0wn

Guest
Pri simulácii vzoriek pre PIC .. Kalkulačka ako vzorka. Môže byť vstup z klávesnice a vidieť na LCD? Ak sa snažím kliknúť na LCD a / alebo klávesnice .. hovorí v reálnom čase simulácie prebieha ... Stlačte kláves ESC pre zastavenie.

Dúfam, že to bude užitočné pre vás .. Obsahuje simulácie pre kalkulačku vzoriek, a obrázok vo formáte JPEG simulácii .. ale musíte spustiť Proteus;)

Poviem to takto, ja nič nevidím, zatiaľ čo na LCD Proteus je simuláciu. Nemôžem vstupné dáta z klávesnice, zatiaľ čo Proteus je simualting. Je to možné, že viem toto. Vďaka

[Quote = unkn0wn] Poviem to takto, ja nič nevidím, zatiaľ čo na LCD Proteus je simuláciu. Nemôžem vstupné dáta z klávesnice, zatiaľ čo Proteus je simualting. Je to možné, že viem toto. Vďaka [/quote] Ahoj priateľ, akú verziu používate dnes? Ak používate najnovšiu verziu, ktorú uvidíte, že na! ok buntheun

Vážení unkn0wn .. môj priateľ, musíte použiť Proteus 6 Professional verzia .. zložka obsahuje kalkulačku simulácie s LCD .. Je to ok?)

Hej ľudí, čo RU robí? U vedieť, že Proteus je Podnožka simulácie, ak je u potreba upraviť niečo musí skončiť u ur simuláciu, potom sa u úpravy a show kliknite pravým tlačidlom myši. [Quote = unkn0wn] pri simulácii vzoriek pre PIC .. Kalkulačka ako vzorka. Môže byť vstup z klávesnice a vidieť na LCD? Ak sa snažím kliknúť na LCD a / alebo klávesnice .. hovorí v reálnom čase simulácie prebieha ... Stlačte kláves ESC pre zastavenie. [/Quote]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back