Nepretržite prevádzkovať C zákonníka o PIC

K

knmaheshy2k

Guest
Ahoj kamaráti .. ja som len málo nových PIC C Codina .. Mám hlúpy pochýb o tom, .. pls objasniť .. Keď sme kódu v assembleri tak, aby program bežať nepretržite dáme CALL / Skok na začiatok na koniec kódu ... Ale keď sme kódu v C s použitím CCS kompilátor je nutné, aby slučky, alebo nie je kompilátor sám automaticky slučky? Som spustiť kód nepretržite na PIC .. Pls objasniť tento ...

init úloh ... ... ... for (;;) {kód} alebo init úloh ... ... ... do {kód} while (true), je pripojený zdrojový kód som robil pre testovanie rad nádob pre comvdd projektu

Oh !!!!! Nemôžem žiadať viac hlúpa otázka, že tat ... Naozaj to bolo veľmi hlúpe .. Vďaka kámo .. Niekedy ide tupé mysle .. :-(

ááá vidím vaše neexistuje probs som sa to zistiť aj mnoho a mnoho rokov {1980} pet počítače svoju cenu pridávať Druhá metóda je pre escapable reinit alebo povoliť zmenu PIN funkcie secuirty kontroly atď atď Druhým hlavným stačí pridať FALSE a pridať premennú ako int x, y, z; / / main1 do {x = FALSE; / / Escape} while (x) / / main2 do {y = FALSE; / / Escape} while (y) / / main2 do {z = FALSE; / / Escape} while (z), ale budete musieť napísať alebo definovať bool je ťažké pozerať sa do vyššie uvedené zdroje

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back