Nemožno načítať knižnice v PADS

S

smith_suez

Guest
Som nováčik v PADS.Was pomocou výukových programov sa učiť (design prep_tutorial.pdf). Ale ja nedokážem načítať žiadne knižnici teraz. Verím, že sa tak stalo po tom, čo som zachránil spustenie súboru. Ale teraz, aj keď som to zmenil na predvolené nemôžem načítať knižnice. Overil som cestou tiež. Pomôžte

Ahoj, možno u to urobiť ... >> Otvoriť ur vedúci knižnice>> Správa lib zoznam>> Pridať obvykle spoločné knižnice je c: \\ Mentor Graphics \\ 2005PADS \\ SDD_HOME \\ Knižnice u možno vykonať aj vyhľadávanie v ur počítača aj u môže ísť do h ** p: / / www.pcblibraries.com/ pre niektoré zdarma pridanej knižnice

Vďaka .. ale stále mám problém. To, čo som urobil, bolo, išiel som do súboru -> Knižnica ->, vedúci knižnice -> Manger lib zoznam ->, vybraných knižniciach som potreboval som z tohto okna sa neuvidím knižnice vložený Potom som sa snažil iná možnosť načítania knižnice od ECO, ale pri pokuse o náhľad knižnici som si to okno nebolo knižnice sú načítané

Neviem si predstaviť, ako ste ich stratili. Mali by byť v rozbaľovacom zozname v hornej časti. Keď sa dostanete do knižnice Manager, budete musieť pridať každú knižnicu. Kliknite na vedúce Lib. List, mali by ste vidieť všetky dostupné knižnice. Ak existujú žiadny, potom sa budete musieť pridať. Kliknite na tlačidlo Pridať ... a prejdite na aktuálne knižnice súbor, vyberte ho a kliknite na tlačidlo Otvoriť. To by sa potom zobrazí v zozname. Pokračovať na všetky ostatné.

Vďaka ... Vlastne som vynechal jeden krok. Nechcel som typ * v poli Typ na získanie časti typu okna .. Ďakujem za pomoc u

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back