Navrhnite mi knihu sa začať učiť DSP

Porozumenie Digitálne spracovanie signálu, druhé vydanie Richard G. Lyons

prekvapujúce c mnoho zmiešaných Reakcia .. dokonca aj hav práce na SAD ... Nakoniec, čo sa dáva prednosť knihy pre Matlab n dsp:)

"Mixed-signal a DSP návrhové techniky", môžu byť užitočné.

Osobne mám pocit, ak máte ísť o pochopenie nuansy DSP, musíte mať veľmi jasnú predstavu o základoch lineárnej algebry a komplexnú analýzu. Takže, keby som bol tebou, tak by som začať s "Signály a systémy", buď Oppenheim, alebo Haykins (obaja sú takmer rovnaké), s knihou z lineárnej algebry, najlepšie, čo som našiel, je to "Matrix analýzy a aplikovanej lineárnej algebry" Carl D. Meyers Siam tlač (k dispozícii v EDAboard) a Visual komplexná analýza Needam (mám ju vo formáte PDF, skenovanie, ak u potrebovať). Potom pre riešenie problémov, proakis DSP je dobré. Pre pochopenie, že ja dávam prednosť "Porozumenie digitálne spracovanie signálu:" Richard Lyons G. Veľa šťastia, cedance.

Priateľu, "Oppenheium & willesky je tým pravým knihu biginners. Vďaka

Myslím, že "spracovanie signálu" BP LATHE je veľmi dobrou učebnicu, ktorá začína od základov signálov a umožňuje plynulý prechod z analógového na digitálne spracovanie signálu. Všetky potrebné základy DSP sú vysvetlené zrozumiteľnou a intuitívnym spôsobom.

1-'Signal Spracovanie "BP LATHE 2-Oppenheium a willesky 3-DSP počítačovej prístup 4-Digitálne spracovanie signálu" od proakis

POZRI VALLAVRAJ PRO DSP. Najlepšia kniha. 2. Ramesh BABU je tiež dobré.

proakis je dobré pre začiatočníkov ..... Mitra je ABIT hi-fi typu .....

Chcel by som poďakovať vám všetkým za to, že veľmi dobré spojenie na príručky na SAD, mám veľmi dobré informácie z týchto odkazov

LATHE je dobrá kniha sa naučiť všetky komunikačné princíp

[Quote = vishalvartak] Proakis je to najlepšia kniha [/quote] Uveďte, prosím. Aký je názov tejto knihy?

DSP počítač založený prístup SK Mitra ... lepší než kniha proakis. Nasledoval vo väčšine indických technologických inštitútov

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back