Najlepšie C kompilátor pre PIC 18f458

P

psmll

Guest
Dobrý deň, musím vyvinúť niekoľko projektov, ktoré používajú 18F458 budem musieť použiť mikročip C18 kompilátor, ale po malej vyhľadávanie, skoro som to nenašiel nič, v sieti o tom, ako dobrý je to: cry: Ale ja som tu veľa vecí o HI-TECH a CCS Čo si myslíte o C18 a ďalšie kompilátory? Vďaka

Jeden tenšie viem z prvej ruky: CCS je vynikajúci - podporu knižnice, telefonická podpora, optimalizácia kompilátora ..... @ Kender_a .. Kde si? Podporte ma:)

Čo je zlé na C18? Študent Edition je vynikajúca a zadarmo. Ak chcete, základné Swordfish je demo verziu, ktorá je veľmi silný.

Pravdou je, že chcem, a rovnako ako to, čo ľudia hovoria o niekoľkých kompilátory C, ale, ale nakoniec budem musieť použiť C18 takmer po celú dobu, to nie je môj výberom ... Ale pre osobné / domáce projekty, budem používať ten, ktorý sa mi páči najviac: D

Používam Mikročipy Mcc18 kompilátor a nemajú žiadne problémy s ním. Podľa môjho názoru je to veľmi pekný prekladač a používam ho viac než Hi-Tech. Hi-Tech je v poriadku pre low end 16 série.

Ahoj, chcem len povedať ľuďom, že som sa stráviť nejaký čas čítania a testovanie a jednu vec môžem povedať: C18 sú silné a veľmi jednoduché použitie. Všetky veci sú veľmi jednoduché na používanie, a páči sa mi veľa jazyka C: D Ale myslím si, že niektorí ASM kód iv programoch C sú veľmi užitočné pre niektoré úlohy ;-) som nemal čas vyskúšať iné prekladača C , ale bude testovať minimálne HI-TECH Picco, pretože Microchip nemajú C kompilátory 10.12.16 série: cry:

Musím povedať, že som sa poznal MikroC, som hľadal to teraz ... C18 je dobrý kompilátor, stačí byť trochu opatrný pri použití s nízkou prioritou prerušenia rutiny a veľký neporiadok s pamäťou, máte dáta v programe a pamäte RAM, budete mať istotu, keď potrebujete získať z Program Pamäť RAM sa pred jeho použitím, existuje aj problém vytvoriť pole s viac než 256 bytov, používať, budete musieť upraviť ručne Linker skripty: cry: Na rozdiel od týchto veľkých problémov C18 je to dobrý kompilátor ;-)

MikroC je veľmi výkonný kompilátor Myslím, že je lepšie, než väčšina Picco Caz je skutočne kompatibilný s standad C. ale ja dávam prednosť použitie hi-tech.caz Našiel som nejaké problémy v piecke a MikroC

Okrem skutočnosti, že to pokazí makrá pod Win 2000 a Win 2003, C18 je vynikajúca voľba, tak by som používať niečo iné.

[Quote = x_zoli] Okrem toho, že skazí makrá pod Win 2000 a Win 2003, C18 je vynikajúca voľba, nebudem používať nič iné. [/Quote] Vďaka všetkým makrá alebo len určité veci? Môžete uviesť nejaký príklad?

[Quote = yali] Caz Našiel som nejaké problémy v piecke a MikroC [/quote] Aký problém (y) ste tvárou v piecke?

Používam C30. Používal som C18 pre PIC 18f4431. MPLAB ICD2 + + C18 = bezproblémovú integráciu. Pracuje pre mňa.

@ MathGeek: že to má práce! To je testovaný Microchip nastavenia!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back