na sigma-delta modulátor

J

jiangxb

Guest
Ahoj všetci Mám návrh sigma-delta modulátor chip, a teraz som jeho meranie. Našiel som otázku: filtrovaného výstupného signálu z modulátora sa odpojil prípade, ako fúkal. Všeobecne platí, že sú často tieto odpojí po časovom intervale. Jedná sa o 2-2 modulátor.

Nie som si istý, ale môže byť, že je kvôli nečinnosti tónu. Len hádať.

Možno je to dát do vyrovnávacej pamäte problém, ako je pretekaniu FIFO, čo bloky dát, ktorá sa má opakovať alebo preskočiť.

Ahoj ieropsaltic a echo47 sú možné, ale ja sa overiť. táto parcela výstup pri vstupe DC. toto narušenie často dochádza.

Jeden jednoduchý spôsob, ako kontrolovať dátovej vyrovnávacej pamäte problém, je použitie nízkej frekvencie trojuholník vlny, a pozrite sa na osobitné výstup nespojitosti.

pokúste sa niektoré BSF stoping jeden disconuity. Ak je t poriadku, potom je problém tónov.

Ahoj sriramachandra čo je BSF? Môžete mi to vysvetliť podrobnejšie? Mal by som ako to urobiť? Ďakujem.

Ahoj echo47 Možno je to naozaj problém vyrovnávacej pamäte. Použil som zber dát kartu získať dáta z modulátora, keď som väčšie pridelenej vyrovnávacej pamäte, prerušení zmizne. moc ďakujem!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back