Na povel a MCU

C

cllunlu

Guest
Ako môžem použiť na command.First Píšem tento kód a potom kompilátor s ostatnými codes.And som ho poslať na MCU
je to v poriadku?

Citácia:

Najskôr som písať tento kód a potom kompilátor s ostatnými codes.And som ho poslať na MCU je to v poriadku?

Budhu thnks pre vaše reply.But i dont pochopiť that.I am new.And Môžete vysvetliť, že viac

Najprv skúste to pomocou svojho PC otestovat jeden AT Command.
Môžete sa pripojiť váš mobilný telefón k počítaču cez dátový kábel (sériový) a potom otvorte Hyper Terminál pre Windows, určený pre vaše sériovej komunikácie (COM1, 9600 8N1).
Teraz môžete napísať AT Command, že pre svoj kompatibilný telefón a telefón bude reagovať, keď príkaz je správne.

Ak si chcete s MCU je nutné použiť prevodník RS232 napätie, a pripojiť ho cez Tx a Rx pin z vášho MCU.A potom môžete napísať AT Command z vášho MCU do telefónu prostredníctvom sériovej komunikácie.

Nazdar!
Ako by povedal Budhu hodnoty pletou sami.Je len posielanie textu cez sériový port.napríklad ak je u chcel poslať "AT".Tu prvý poslať char'A 'a potom char'T' cez sériový port k mikrokontroléru.
Ak u už pracoval so sériovým portom akéhokoľvek mikrokontroléru potom to nebude problém.Inak prvý naučiť pomocou sériového portu a následne odoslať príkazy cez sériový port.
Ak u nás môžete povedať o kompilátoru, ktoré používate, a potom aj Osobitné správca môže pomôcť u s kódom.

Pozdravy.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back