n + poly salicide pripojenie (snp_rfb)

B

bluesy

Guest
Ahoj, tam sú 3 svorky pre odpor, kde jeden je mínus, druhá je navyše v dvoch konci odporu, ale aj potrebné pripojte stredu terminálu na zem. Čo by som mal pridať, aby sa odpor pripojiť k zemi? Pridám poly Kontakt na vytvorenie spojenia k zemi, ale to nie je work.I nemôžete prejsť LVS. Má niekto mi môže pomôcť? vďaka

Zdá sa, že váš odpor je na (p-) substrátu. Takže jeho 3 RD terminálu potrebuje P + kohútika (p + substrát kontakt).

Je nám ľúto, dont naozaj rozumie. Ako mám urobiť routing? je, že som pridať kontakt a spojiť sa s kovovou?

musíte pridať ptap na p podklad a pripojiť na GND. Avšak, je váš substrátu normálne pripojený na GND. Tretí terminál je nevyhnutný pre modelovanie parasitics, ale nie je "skutočný" terminál.

Upraviť. Pre porovnanie LVS, ale je nutné ho pripojiť zodpovedajúcim spôsobom. [Quote = bluesový, 1013727], je, že pridám kontakt a spojenie s kovom
Presne tak, a na GND, taky?.

je, že stačí vytvoriť inštanciu ptap do podkladu nie? Ja používam 0.13um technológie, ale nemôžem nájsť ptap / ntap v library.is, že pridanie M1-Psub? Pridal som to, ale stále ukazuje, nie je správne pripojený. Čo mám robiť? ďakujem moc za pomoc

Ospravedlňujeme sa, ale som stále mätúce, model aj použitie je snp_rfb (n + poly salicide) a je možné substrát odporu je P-? je n-substrát pre P + Poly Salicide?

nad [/url], 3 rd terminál len pre modelovanie parasitics, preto musí byť spojený s kremíková vrstva pod odpor. Ak je n-substrát - ako je uvedené vyššie - (alebo n-i), prepojiť ju s obvyklou N + kohútik, ktorý používate na pripojenie väčšinu svojho PMOS tranzistorov, snáď volal M1-Nsub (neviem Čo je jeho meno v procese). Ak je odpor leží na P-substrát, prepojiť ju s obvyklou P + kohútik, ktorý používate na pripojenie väčšinu svojho NMOS tranzistorov, snáď volal M1-Psub, ako si je uvedené vyššie. HTH! erikl

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back