Návrh oscilátora pomocou 0.13um tech

N

najhannur

Guest
Ahoj kluci ... Som navrhovaní oscilátor, ktorý bude generovať sínusový s najväčšou pravdepodobnosťou používať 0.13um tech. Čítal som niektoré návrhy pre oscilátor dizajn. Oscilátor bude používať ako súčasť generátora signálu systému (môže byť pomocou digitálneho ovládania). Som si istý, že musím navrhnúť mix signál prostredia. Moja otázka je: 1.What je najschodnejšie spôsob, ako navrhnúť oscilátora, kde môžem využiť pre hodiny generácie a vytvoriť sínusového tvaru .. a musím navrhnúť PLL? 2. Je to dobrý nápad umiestniť generátor v priebehu rovnaký čip s riadiacim systémom, tj .. alebo je lepšie mať externé hodiny. Dúfam, že mi môže dať nejaký návrh ...

Jediné, čo musíte položiť, je vďaka ktoré aplikácie sa týka. 1. Ak chcete iba hodiny, ktoré nie je príliš vysoká a jeho frekvencia je pevne stanovený, môžete použiť kryštálový oscilátor, ktorý je jednoduchý. A ak chcete mnoho rôznych frekvencií, PLL je dobrá voľba. ale je to zložité. 2. V SoC, čip je systém, nechceme ďalšie externé komponenty. preferujeme vnútorné hodiny. Ale aplikácie v malom systéme, môžete použiť externý hodiny pre jednoduchú realizáciu. To je môj názor. Dúfam, že to môže nejako pomôcť. Ryan

Dík, som si istý, či by som napríklad len jednu frekvenciu, alebo viac frekvenčných. ale je potrebné vytvárať rôzne fázy signálu sínusového a digitálne hodiny pre riadenie sínusový signál.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back