Návrh mini logika analyzer

D

davyzhu

Guest
Zdravím všetkých,

Chtěl bych navrhnúť mini logika analyzátor ako Rockylogic
to ant16,
http://www.rockylogic.com/products/ant16.html
ant16 pre samotné je príliš drahá pre mňa (USD333) kúpiť.

Mini LA môžu byť realizované predovšetkým pomocou FPGA a USB čip, ktorý má takéto skúsenosti?A ako je to s jeho softvér (Windows)?

BTW, je ChipScope Pro (vnútorný LA) poskytované Xilinx ľahko používať?

Pozdravy,

Davy Zhu

Chcel by som navrhnúť, aby sa pozrieme na otvorenej http://www.bitscope.com.

Btw, je chipscope je veľmi jednoduché.Poskytujú eval licenciu docela dlho. (3 mesiace, ak si
nejsem zle).

pozdravy

Dobrý deň dll_embed,

Ďakujeme vám za vašu pomoc, ale odkaz h ** p: / / www.bitscope.com ste navrhol zdá byť mŕtvy, alebo ju nemožno pristupovať z Ázie?

Pozdravy,
Davy Zhu

Nazdar,

Ktoré časti Ázie a na?Stránky sú stále nažive dnes.A dole je zavedenie niektorých zo svojich webových stránok.Tento softvér je zadarmo a je otvorený hardvér.BitScope je vysoký výkon, ale veľmi dostupnú digitálne PC osciloskop a logický analyzátor.K dispozícii ako 2 8 vstupov MSO alebo 4 8 prepojené DAQ BitScope využíva výkon vášho PC pre vytvorenie integrovaného viackanálového DSO Logické Analyzer,
Spectrum Analyzer, multimetre a rozšíriť údaje acquistion systém v jednom balení s nízkymi nákladmi.

Slobodný softvér (pre Windows a Linux) je k dispozícii aj programové manuály, ak chcete napísať svoj vlastný.Mnoho vlastníkov BitScope už tento a niektoré zverejnili svoje projekty.Jeho PIC založený hardware dizajnu je otvorená, takže môžete vidieť, ako to funguje.

V rozmedzí BitScope naďalej rastie s siete a USB rozhranie, rozšírenie struky a nové modely.

Či už potrebujete len málo peňazí náhradný priestor pre vaše analógové alebo silný analógové a digitálne meranie a test systému, BitScope je ideálna voľba!pozdravy

ahoj, dll_embed,

mohl bys pls stiahnuť ich webové stránky a uložiť to ako mht súbor pre mňa?Nemôžem sa dostať do ich web buď, děkuji!

môj mail je dandynee (at) yeah.net

pozdravmi,
nee

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back