Nástroje pre frontend VLSI designu

S

Suresh R

Guest
Ahoj, pomocou Xilinx ISE (webpack), ktoré by mohli byť použité iba k realizácii FPGA. Chcel by som vedieť o rozhranie nástroje, ktoré sú k dispozícii pre návrh VLSI. Existujú nejaké voľne k stiahnutiu nástrojov pre frontend VLSI?

[Quote = pokoj] No tento typ nástroja, ale kadencia a Synopsys. [/Quote] Je nejaká skúšobná verzia rozhrania nástrojov, VLSI, ktorý je voľne k stiahnutiu?

Pozri u môže prechádzať webové stránky Aldec www.aldec.com .... odtiaľ možno inštalovať u Active HDL .... Jeho Expert Edition je naozaj hojdacia týchto dňoch u môžete získať veľa nápadov na mieste sme za samozrejmé

[Quote = gbaerf] Pozri u môže prejsť webové stránky Aldec www.aldec.com .... odtiaľ možno inštalovať u Active HDL .... Jeho Expert Edition je naozaj hojdacia týchto dňoch u môžete získať veľa nápadov na mieste sme sa, že ja [/quote] Ďakujem. Prešiel som to a bolo to užitočné. Ale myslel som si zistiť, rovnaké pre dizajn frontend ASIC. teda, je nejaká testovacia verzia pre rozhranie nástroja ASIC, ktorý je zdarma na použitie.

Skúšobná verzia rozhrania nástroje ASIC sú všeobecne poskytované spoločnostiam, v očakávaní niektorých z nich kúpiť. Nemyslím si, že niektorý z veľkých hráčov, ako je Synopsys, Magma a Cadence poskytnúť skúšobnú verziu (k stiahnutiu verzia).

Kadencia FE Nástroje: NC-Verilog a NC-SIM pre simuláciu BuildGates pre syntézu a overovanie načasovanie Synopsys FE Nástroje: VCS pre prekladač simuláciu Design pre syntézu PrimeTime pre statickú analýzu načasovanie Xilinx FE Nástroje: ISE

Ahoj Suresh, je tam jeden nástroj z Aldec názvom Riviera jej podstate "nástroj pre riešenie ASIC overenie" V podstate sa pre ASIC typ riešenie iba .... Mám pripojený úplný zoznam funkcií a vysvetlenie pre kontrolu referencie pls ..... iné než to, čo nástroje sú uvedené vyššie, sú nástroje a spoločnosť, ktorá beží na trhu od dlhú dobu ...... ale mám dojem, že to ASIC overenie riešenie "front end" budú od Aldec nevrlý užitočné pre vás ... Pokúsim sa nahrať obmedzené verzie softvéru nastavenia súboru a v sťahovaní softvéru nahrať sekciu s pozdravom,

U môžu dokonca dostať eval verzii tejto, aj keď žiadosť u na webe alebo v kontakte na predajcu vo vašom regióne

To je skvelé. Díky moc za vaše úsilie. IAM hlavne hľadá prejsť z "frontend FPGA" až "VLSI (ASIC) frontend", a preto sa snaží zoznámiť s rozdielmi medzi starým a neskôr. Je tu obrovský rozdiel medzi týmito dvoma? Použil som Xilinx ISE nástroja pre Verilog kódovanie. Bude to mať žiadny rozdiel, ak by som potrebné vytvoriť rovnaký kód Verilog ASIC aplikáciu alebo môžem použiť rovnaký kód ASIC rozhranie nástroj a to po spracovaní? pokiaľ ide o Suresh.

Žiadna tam nebude žiadny rozdiel na úrovni kódovania. Ak chcete spustiť rovnaký kód .... ako front-end úrovni to nebude veľký rozdiel ...

[Quote = gbaerf] No, že nebude žiadny rozdiel na úrovni kódovania. Ak chcete spustiť rovnaký kód .... ako front-end úrovni to nebude veľký rozdiel ...[/quote] Ďakujem. Vaše odpovede boli k ničomu pre mňa.

[Quote = Suresh R] Ahoj, pomocou Xilinx ISE (webpack), ktoré by mohli byť použité iba k realizácii FPGA. Chcel by som vedieť o rozhranie nástroje, ktoré sú k dispozícii pre návrh VLSI. Existujú nejaké voľne k stiahnutiu nástrojov pre frontend VLSI? [/Quote] Neviem, prečo sa nikto navrhol voľne dostupných nástrojov pre ASIC. Existuje niekoľko dobrých nástrojov, ktoré sú k dispozícii zadarmo. Čarovná VLSI (* nix) Elektrické VLSI (Java, takže všetky platformy) Alliance CAD (* nix) LASI (Windows) Microwind (Windows) Icarus (Verilog simulátor) Uveďte všetky z nich vyskúšať, ale ja by som osobne odporúčam Elektrické VLSI alebo Magic VLSI sú viac či menej úplné netlist k GDS nástroje apartmáne. Aliancia CAD má tiež rozsiahlu sadu nástrojov. Hľadať mojich ďalších príspevkov o stručné porovnanie vyššie uvedených nástrojov. Veľa šťastia.

Vďaka za tie cenné informácie. Ja by som pokladnice so všetkými, ktoré som dostal.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back