náročné riešenie bandgap referencie obvode

R

rajblr

Guest
Ahoj všetci Som navrhovaní bandgap odkaz okruh tvoriť asi 0.6volts s Multiplu výstupným napätím 50mV mať hovorí offset a je konštantná teplota a VDD. môže ktokoľvek navrhnúť mi architektúry a niektorí referenece IEEE papiere. TIA raags

Ahoj DenisMark, ďakujem za informácie. Ale mám otázku, môj VDD je rôzne 0 až 5,5 voltov a chcel som neustále 0.6volts s viac napätím čapovanie s posunom o 150mV. Takže je tam nejaký spôsob, ako generovať viac odbočky. TIA raags

"My VDD je rôzne 0 až 5,5 voltov a chcel som neustále 0.6volts" ako:-O? Aká je minimálna napájacie napätie? Pre bandgap indikovaná mňa samostatné výstupné odpor o 4 => odpor deliče. Ak sa u túto CKT pre Vbgr = 0.6V, než bude mať pri 150mV offset.

Ahoj DenisMark, ďakujem za odpoveď. My min napätie je 3.6volts a maximálne napätie je 5.5volt. myokardu Som navrhovaní BGR pre zvýšenie konvertor. napájanie priamo z batérie a chcem vytvoriť referenčné napätie z toho. A to je prvýkrát, čo som navrhnúť BGR pre tak nízke výstupné napätie. Môžete mi poslať nejaké bližšie informácie, a ak je to možné navrhnúť metódy na dosiahnutie tohto cieľa. Tiež som v pláne využiť cascode architektúry prúdové zrkadlo časti, aby sa minimalizovalo PSRR, bcoz VDD sa pohybuje medzi dvoma úrovňami napätia. Takže si myslíte, že je lepší spôsob, ako riešiť PSRR. Vaše vstupy sú najcennejšie pre mňa. TIA raags

Nemám pripravené na použitie informácií. U všetkých je možné vyhľadávať na edaboard sami. Aká je hodnota PSRR u'll treba dosiahnuť? 40-60dB nie je requred žiadne špeciálne technika designu. 3,6 nie je nízke napätie, takže nie sú k dispozícii žiadne difficults s cascoding. Veľké zosilnenie OTA (Chyba zosilňovač) je tiež zvýšiť PSRR, ale to je v kompromisy so stabilitou. Ak sa u potrebujú presné referencie, premýšľať o tom, orez. Chyba zosilňovač (OTA) by mal dosiahnuť nízke BW. Ale v všeobecné použitie, desiatky či hundres BW je dosť. Niektoré tipy, používajú oddelené GND a VDD pre referenčné CKT, kliknutím priamo z klávesnice, nie je o ne podeliť s iným ckts. Izolujte CKT z podkladu, použite izolované nmoses. GND referenčná CKT sa musí zhodovať s ckts, ktoré používajú tento odkaz napätie. Prečítajte si články z Zaslal odkaz.

Dobrý deň, ako spec ako priestor pre LDO nad BGR. Len uistite sa, že všetko dobre naštartovať. pobaviť sa,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back