nápovedy, ktorá je najlepším systémom pre rytmus ic5141

M

microbasly

Guest
Nedávno som sa nastaviť systém minimálne 5 krát, ale stále nemôžem Uistite sa, že je lepšie, ubuntu7.04 je veľmi dobrá, ale nie je vhodný pre staršie vydania kadencia, povrch pohľad vyzerá, že RedHat nesmie byť priateľský, ktorý systém používate, ak ste v dobrej emócií za použitia systému, prosím, povedzte mi, vďaka

Používam RedHat Enterprise, a funguje to dobre. Toto je jediná podporovaná verzia pre Linux. Avšak, ak sa vám nepáči jeho rozhrania vyskúšať SUSE 10. označte túto tému o tom, ako nainštalovať a nakonfigurovať nástroje na SUSE http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=213946 S pozdravom, sakra

Všimol som si vašu správu z môjho e-mailu, ďakujem Sakra, ste tak láskavý, budem musieť skúsiť v suse10

My testovali rôzne linuxové FRENDO ako Cadence a Mentor. Odporučil mi Suse 10 - Ak budem prevádzkovať len Cadence. To je úplne nový a nemá problém s Cadence. Mentor pre Suse 10 má nejaký problém.

Podľa internetovej stránky Cadence, IC5141 len pod operačným systémom Linux RHEL 2.1, prečo riskovať?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back