Nápoveda pre DC-DC menič s použitím pasívnych súčiastok

A

abhishek.jain.1985

Guest
Môže niekto plz veď ma k obvodu, ktorá môže zosilniť napätie od niekoľkých mV až niekoľko voltov úrovni iba s použitím pasívnych súčiastok. Snažil som sa ale nedokázal sa dostať k žiadnemu uspokojivému výsledku. Tento okruh by mohol byť veľkou pomocou pri solárnej energie.

Bohužiaľ požiadavku pasívnych súčiastok eliminuje všetko, čo môže zosilnenie. Mali ste na mysli jednotlivé komponenty?

[Quote = abhishek.jain.1985] Môže mi niekto plz veď ma k obvodu, ktorá môže zosilniť napätie niekoľkými mV až niekoľko voltov úrovni iba s použitím pasívnych súčiastok. Snažil som sa ale nedokázal sa dostať k žiadnemu uspokojivému výsledku. Tento okruh by mohol byť veľkou pomocou pri solárnej energie. [/Quote] Naozaj nechápem, ale na vašu otázku. Všeobecne platí: - pre DC napätie, nie obvod. - Pre striedavé napätie, možno môžete používať vhodné transformátor, ale nezabudnite, že to môže pomôcť zosilniť napätie, ale spotrebováva energiu. Takže myslíte, že opäť na vašich potrieb. Ak potrebujete uspokojivé konverzie, budete musieť používať žiadne aktívnu zložku / obvody. nguyennam

Dopyt: Nápoveda: DC-DC menič s použitím pasívnych súčiastok a chcem zosilniť jednosmerné napätie, ktoré možno vykonať pomocou diód a kondenzátora napätie multipkliers, ale pracujú s obvodmi AC iba, takže je potrebné pomôcť nájsť obvod fror DC napätie
To sa nie zosilniť. Mení sa zaujatosť DC, ale nesúvislé segmenty krivky sú v skutočnosti oslabené. Existujú pasívnych súčiastok, ktoré oscilujú tiež, ale to je iná otázka. Ak môžete uvoľniť svoje požiadavky iba pasívnymi prvkami, potom vám môžeme pomôcť viac. Aká je funkcia hľadáte? Odtiaľ som sa Predpokladajme, že chcete, aby bol malý, lacný a jednoduchý.

Len pre históriu boží, pasívny zložka požiadavka nie je nemožný, je to len nepraktický s modernými prvkami, aké máme dnes. Späť v začiatkoch automobilového rádia, iba aktívne zariadenia sú elektrónky. Tieto rúrky vyžadujú veľký tanier napätie. Problém, pretože, ako vytvoriť toto napätie. Riešenie bolo relé a transformátor. Kontakty relé pripojené transformátora hlavnej na batériu. Cievka relé je pripojený k batérii so súborom rozpínacie kontakty. Zakaždým, keď vytiahol na relé, že porušil svoje vlastné prúd relé a relé sa vrátite späť pred energizujúci nechať znovu. Povolený relay na výrobu pulzný DC transformátor, ktorý zvyšoval napätie a kŕmil dosky elektrónok. Čo sa týka energie zo solárnych článkov, a tak niektorí vyhľadávania Texas Instruments webu. Ich vydania nového IC pred pár týždňami, ktorý je navrhnutý tak, aby rôzne nízkeho napätia výstupu z solárneho článku a Step It Up na úroveň, ktorá môže byť užitočná pre procesory, atď

OK, ak nájdeme obvode naopak, že to pomôže, od tejto chvíle mám pocit, previesť DC na AC, Step up AC potom previesť späť na DC, ale problém je veľmi malé napätie 90 mV.

Myslím, že tam je veľa informácií chýba tu. Máte solárny panel, ktorý produkuje 90mV, a chcete používať k pohonu projektu?

No ja dont mať k moci projekt solárneho panelu, ale chcem vyrábať energiu zo vzdialeného zdroja. Som giveng preč všetky info ..... Musím zvýšiť DC napájanie z niekoľkých mV do niekoľkých V. chcem robiť pomocou pasívnych súčiastok, ale i to, že nie je možné vôbec. posledný zo všetkých, je Texas Instruments webového odkazu, ktorá je užitočná, ale problémom je, že čip nie je k dispozícii v mojom okolí v Indii. Stále pracujem na alternatívnu cestu k úspechu. Ak je to možné, že projekt bude schopný vyrábať elektrinu zo vzduchu. dokonca aj vo vesmíre, že projekt bude fungovať. Aj keď som nebol použitý žiadny solárne panely, pretože sú veľmi nákladné tu.

To môže snívať o nás. Súčasnými pasívnych súčiastok nie je možné [quote = abhishek.jain.1985] Môže mi niekto plz veď ma k obvodu, ktorá môže zosilniť napätie niekoľkými mV až niekoľko voltov úrovni iba s použitím pasívnych súčiastok. Snažil som sa ale nedokázal sa dostať k žiadnemu uspokojivému výsledku. Tento okruh by mohol byť veľkou pomocou pri solárnej energie. [/Quote]

[Color = darkred] odporúčam použiť u referenčných napätí, namiesto toho len za searsh v odkazu u potrebovať zariadenie vyzerá ako jednoduchý tranzistor a vie pracovať s pasívnymi prvkami: D [/color]

[Quote = abhishek.jain.1985] No, ja dont mať k moci projekt solárneho panelu, ale chcem vyrábať energiu zo vzdialeného zdroja. Som giveng preč všetky info ..... Musím zvýšiť DC napájanie z niekoľkých mV do niekoľkých V. chcem robiť pomocou pasívnych súčiastok, ale i to, že nie je možné vôbec. posledný zo všetkých, je Texas Instruments webového odkazu, ktorá je užitočná, ale problémom je, že čip nie je k dispozícii v mojom okolí v Indii. Stále pracujem na alternatívnu cestu k úspechu. Ak je to možné, že projekt bude schopný vyrábať elektrinu zo vzduchu. dokonca aj vo vesmíre, že projekt bude fungovať. Aj keď som nebol použitý žiadny solárne panely sú pomerne nákladné tu [/quote] Teraz, keď si uvedomíte, aktívny prevodník je potrebné, tak narazíte na ďalší problém:. Niekoľkými mV nemôže stimulovať / otvoriť žiadne polovodiče križovatke OR takže nie je možné riešiť len to, že niekoľko mV od začiatku. Podľa môjho názoru, mali by ste povedať, v detaile váš nápad / projekt, aby sme mohli hovoriť o možné riešenie. Súhlasím s vami, že nemusíte používať žiadne drahé a / alebo ťažko nájsť komponentov. nguyennam

[Quote = abhishek.jain.1985] No, ja dont mať k moci projekt solárneho panelu, ale chcem vyrábať energiu zo vzdialeného zdroja. Som giveng preč všetky info ..... Musím zvýšiť DC napájanie z niekoľkých mV do niekoľkých V. chcem robiť pomocou pasívnych súčiastok, ale i to, že nie je možné vôbec. posledný zo všetkých, je Texas Instruments webového odkazu, ktorá je užitočná, ale problémom je, že čip nie je k dispozícii v mojom okolí v Indii. Stále pracujem na alternatívnu cestu k úspechu. Ak je to možné, že projekt bude schopný vyrábať elektrinu zo vzduchu. dokonca aj vo vesmíre, že projekt bude fungovať. Aj keď som nebol použitý žiadny solárne panely, pretože sú veľmi nákladné tu. [/Quote] Pozrite sa na veľkosť čipu si istí, že to zvládne? Pokiaľ je to ten prípad, potom kontaktujte TI chalani cez e-maily. Môžu mailom do svojho domu. Ale vedomie, že budete potrebovať ďalšie súčasti tiež za to.

82_1181419303.jpg
70_1181419424.jpg
Okruh DC12V do DC50V ------ ---------------------------------- http://www.elecfree.com/electronic Elektronický obvod

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back