Nápoveda pre ARM

G

girish_wabale

Guest
Chcem si uložiť niektoré zvukové klipy v ROM a hrať to v závislosti od situácie Tieto klipy sú vo formáte MP3 vytvorený pomocou PC plz povedz mi, ako previesť MP3 súborov z PC na ROM cieľovej device.And ako dekódovať na hranie? ARM je nejaká zariadenie pre dekódovanie MP3? Prosím, veď ma Dík vopred

Dobrý deň môžete použiť IAP API súboru dát do programu ARM {} Philips LPC21xx zariadenia, ktoré budete potrebovať veľké množstvo pamäte, ak chcete prehrávať skladby vo formáte MP3 Tu je dekódovanie kódu v jazyku C - neboli testované ME budete musieť moc ARM zariadenia v plnej rýchlosti 60 MHz {} používať LPC2138 - má D-> A prevodník na palube Prosím, povedzte mi, či kód funguje všetko najlepšie Bobi

Ako uchovávať MP3 v pamäti EPROM. Chcem nejaký detail literatúra tiež!

Dobrý deň, čo potrebujete previesť súbory MP3 do surového hex dát pomocou hex editora, alebo dadiceted softvér Všetko najlepšie Bobi

Dobrý deň, mali by ste použiť Ku * il softvér od thay mať aplikačné poznámka + zdrojový kód pre prehrávanie zvuku pomocou ARM LPC21xx mikro Ps si môžete stiahnuť skúšobnú verision odtiaľ webu Na všetkých najlepšie Bobi

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back