Nápoveda PLZ zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz (o mobilných rozhranie)

M

miss_monica

Guest
Dobrý deň, priatelia, ako sa máš ja som tiež robí tento projekt na prepojenie s mikrokontrolérom mobilných mám 6310. AT príkazy fungujú dobre withh HyperTerminal, ale keď som sa poslať tieto príkazy z mikrokontroléru tam to nebude fungovať. Mám na mysli práve mobilné Echos príkaz odoslať, keď mám GND odstránené a len TX a RX spojené. ale keď som sa pripojiť zem ono doesnt dokonca echo. I dont dokonca vedieť, ktoré piny pre pripojenie aj povedať, že som práve pripojený TX a RX sa 8051 zvyšok sú práve otvorené. Musím sa pripojiť zvyšok kolíky nejakým spôsobom please help

ok Mám kábel DLR-3P, ktorý má rozhranie RS-232 DB-9 zásuvka funguje dobre na HyperTerminal teraz DB-9 connecotor Vzal som dva drôty z RX a TX 8051 do max 232 a potom v TX a RX DB-9 (z DLR-3P), by to malo fungovať, ale keď som sa pripojiť na GND pin 5 na DB-9 regulátor začne funtion abnormálne plz či niekto má prepojiť s 8051 DLR-3P - Nokia 6310 pošlite mi diagram, som si istý, že programovanie nie je problém, problém je, ktorý z kolíky DB-9 sa pripája k čomu to je, čo na to nemôžem, som si istý, že aj čo do činenia s právom RTS? plz odpoveď

Dajte VCC do 7. PIN GSM, bude to fungovať ... n môže nybody tu mi prenosovú rýchlosť mobilného telefónu Nokia 7250i?

Nokia je ťažké pre pripojenie k MC. Siemens je oveľa, oveľa jednoduchšie. Používam MC60, a ľahko je vidieť, ako komunikovať s niektorými RS232 monitora. Plug MC60, alebo podobné spoločnosti Siemens s modemom, RS232 portu PC a použiť SiMoCo, aby komunikácia.

Ahoj lidi mám problém, a to je to, že nemôžem nájsť DLR-3P datacable, takže je možné, že som spájky drôty na kolíky na mobilné a pripojte ho priamo do mojej 8051 je to possile Ak nie, tak ako sa má tento muž urobil ( www.serasidis.gr ) a tiež "malá planéta SMS správca" tiež urobili to isté, prečo musím DLR-3P Niektorí hovoria, že idú na www.atrox. cz a vyrobiť si vlastný kábel Naozaj musím taky. má niekto experimentoval na túto odpoveď plz [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 3 minútach: [/color] [/size] kábel DLR som teraz nefunguje z nejakého dôvodu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back