Nápoveda nutné s Xilinx ISE pre SPARTAN zariadenia

S

sanjay

Guest
Ahoj všetkým, bol by som naozaj rád, keby saome človek mohol pomoct. Snažíme sa robiť projekt pomocou Xilinx ISE 5.2i softvér. s Spartan zariadenia xcs10-4pc84 Problém 1, keď ideme do vyberte zariadenie, architektúru budeme voľbou doesnt nám menu Spartan. To len dáva za Virtex, VirtexPro, Spartan-II a mnoho ďalších .. Chceme pracovať s prístrojom Spartan xcs10 4pc84, ale nemôžeme nájsť spôsob, aby to pre inú možnosť je daná. Problém 2: Tak ako alternatíva sme sa rozhodli pre ISE 4.1, ktorý podporuje Spartan zariadenia, a tiež .. ale to len nám umožňuje prejsť toku Edif. a nie VHDL toku. Chceme začať návrhu VHDL flow. ale program jednoducho doesnt nám umožní realizovať toku VHDL žiadna možnosť je k dispozícii. HELP: Bolo by veľmi ocenil, keby niekto by nám mohol pomôcť týmto spôsobom čo najskôr. Mailom na adresu: 200016571@ctech.ac.za scindian@hotmail.com Poďakoval vás Sanjay

Ak sa aj remenber ISE 5.x nepodporujú Spartan, a vy can.t použiť. Pre druhú plnú verziu ISE 4.1 funguje dobre drobet VHDL. Máte webpack? Ak áno, webpack 4.1 je len, aby sa zmestili, ako hovoria Xilinx. Pre ise 4,1 odporúčam opakovať inštaláciu. Bye. G.

Nespomínam si, ak Spartan je podporovaný na ISE 5.x, ale druhý problém nie je problém inštalácia, dôvod, prečo nemožno použiť tok VHDL je, že nástroj, ktorý máte, je aliancia 4.x. Aliancia balíček je myšlienka ľudí, ktorí pracujú s nástrojmi Xilinx bez syntézy (Leonardo, Synplify ...), takže podporuje len Edif toku.

> Problém 1 Web-ISE série nepodporuje "sparťanské" série. (Web-ISE 5.X/4.X/3.X) odporúčam použiť "Spartan-2" rodiny. To je veľmi silný a nízku cenu. (Alebo si potrebujete PLCC typ?)> Problém 2 Oh!? ISE je prevedenie s každým VHDL / Verilog / Edif toku. Skontrolujte prosím prevádzka nástroje ISE.

Aliancia balíček nepodporuje VHDL alebo Verilog toku, vyberte nadácie obalu, pokiaľ ich chcete mať.

Áno, mám za sebou rovnaký problém. To, čo som urobila, bolo použitie Leonardo syntetizovať návrhu a vytvárať Edif. Som Xilinx 4,1 importovať Edif a do miesta a trasy. Dúfam, že to pomôže.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back