Nápoveda Im za absolvovaní ....

O

othman

Guest
pleaze každého brata tu im za promócii a pracujem na integrovaný webový server na pic 16F877 som sa e-knihy, ale bez zdrojového kódu problém nemám čas, pretože diskusia po 12 dňoch a nemám body stiahnuť zdrojový kód 3,4 megabajt tak ...... Moji bratia Chcem len zdrojový kód pre knihu z kapitoly 9 ku kapitole 11 pleaze žiadne hel, či môžete ........... Ďakujeme, že ste .....

Tí z vás, bratia, kde žijú? Ak budete mať čas písať sem, môžete s najväčšou pravdepodobnosťou na stiahnutie, čo potrebujete.

[Quote = Othman] pleaze každého brata tú chatu pod absolvoval, a pracujem na integrovaný webový server na pic 16F877 som sa e-knihy, ale bez zdrojového kódu problém nemám čas, pretože diskusia po 12 dňoch a nemám body k stiahnutiu zdrojový kód 3,4 megabajt tak ...... Moji bratia Chcem len zdrojový kód pre knihu z kapitoly 9 ku kapitole 11 pleaze žiadne hel, či môžete ........... Ďakujeme, že ste .....[/quote] Snažíte so žiadosťou o ebook? Potom ste v zlých sekcii Forum.

Prečo nechcete ísť na autora domovskú stránku? Niekedy sa môže poskytnúť kódu je.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back