Nápoveda: Bezdrôtová meteorologická stanica

K

kit_714

Guest
Ahoj všetkým, chcel by som urobiť projekt o bezdrôtovej meteorologickej stanice. Reqirements sú jednoducho popísané nižšie. Funkcia: teplota, relatívna vlhkosť, rýchlosť vetra, smer vetra, tlak, UV detekcia, hodiny a (Compass je voliteľný). Komunikácia: Použitie RF modul pre vysielanie a príjem dát Napájanie: solárny panel a batérie nabíjacie obvody Výstup dát: LCD displej pre zobrazovanie informácií o počasí a tak by som rád získal nejaké poradiť od vás všetkých. Informácie, ako je výber snímačov, by MCU, hardware obvodov, zdrojový kód, referencie webových stránok ... atď ... treba uvítať. Vďaka za pomoc od vás. Kit

Dobrý deň, webové stránky, je užitočné. Avšak, chcem získať viac informácií o projekte. Vy môžete vyjadriť svoje vlastné názory na riešenie projektu .... Všetky commects sú vítaní .... ako je výber snímačov, mikroprocesora, navrhol schemetics, ukážkový zdrojový kód, RF modul základné pojmy ... všetky odkazy materiály Vitajte. Vďaka. Kit

Bolo by dobré vyhľadať témy v knižnici článku IEEE Ak u dostali účet

Ahoj, ale ja, nemám účet .... Len som začal hľadať senzory pre tento projekt. SHT15 a DS 1820 sa zdajú byť veľmi populárny pre snímanie vlhkosti a teploty. Ako sa všetko, čo si o tom chlapci? Je nejaký lepší možnosti? Ak áno, prosím, láskavo naznačujú. Okrem toho je nejaká referenčné materiály pre tieto senzory modulov, ako sú schémy a zdrojový kód? Mnohokrát ďakujem. Kit

[Quote = kit_714] Ahoj, funkcie: teplota, relatívna vlhkosť, rýchlosť vetra, smer vetra, tlak, UV detekcia, hodiny a (Compass je voliteľný). Komunikácia: Použitie RF modul pre vysielanie a príjem dát Napájanie: solárny panel a batérie nabíjacie obvody Výstup dát: LCD displej pre zobrazovanie informácií o počasí Kit [/quote] To záleží na zemi / štát miesto. Bezdrôtová RF nefungujú dobre v chladných podmienkach klímy počasia, udržiavanie batérie v chladnom klímy je problém, rovnako ... Kde presne sa nachádzate?

Ahoj poludníka, je to naozaj, že sa klíma by malo vážny vplyv na rozsah prenosu signálov modulu RF? Môžete na podrobnejšie spracovanie tejto otázky, alebo mi poslať nejaké materiály, referencie online? Pretože som nový rohový modul RF a ešte potrebuje čas tráviť princíp a znalosť modulu RF, prosím, láskavo nechajte msg mi pripomenúť všetky súvisiace otázky v tejto oblasti. Díky moc. Kit

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back