B
butterfish
Guest
Ahoj, všetci,
Je to 32k kryštálové oscilátory s otvorenou vypúšťací výstup.
1>, kedy pullup rezistor 10K bola pridaná, pokiaľ pullup VDD> 3V, nemôže štarte, Všš z x1, x2 sú takmer 0V, výstup náhodný vlny.
2>, keď pullup VDD <3V, môže štarte.
3> po ich odstránení pullup rezistor R1, OSC môže štarte okamžite.potom som sa pridať R1 späť, OSC stále.
4> keď výstup bol hodiny nastavené na inej frekvencii, ako je 16K, 8K, OSC môže štarte.
tento oscilátor bol použitý v mojej výrobky mnohokrát, zisk, netive-res nemá žiadny problém.
Moja otázka je,
prečo opendrain výstupu sa vzťahujú k oscilátor spustenie stavu?
Ak väčšiu prepnúť zvuk 80/0.7 NCH môžu zabrániť OSC štartu, ako to funguje?každý threory mi môže pomôcť?
Díky moc!
Ospravedlňujeme sa, ale musíte prihlásiť a prezerať túto prílohu
Je to 32k kryštálové oscilátory s otvorenou vypúšťací výstup.
1>, kedy pullup rezistor 10K bola pridaná, pokiaľ pullup VDD> 3V, nemôže štarte, Všš z x1, x2 sú takmer 0V, výstup náhodný vlny.
2>, keď pullup VDD <3V, môže štarte.
3> po ich odstránení pullup rezistor R1, OSC môže štarte okamžite.potom som sa pridať R1 späť, OSC stále.
4> keď výstup bol hodiny nastavené na inej frekvencii, ako je 16K, 8K, OSC môže štarte.
tento oscilátor bol použitý v mojej výrobky mnohokrát, zisk, netive-res nemá žiadny problém.
Moja otázka je,
prečo opendrain výstupu sa vzťahujú k oscilátor spustenie stavu?
Ak väčšiu prepnúť zvuk 80/0.7 NCH môžu zabrániť OSC štartu, ako to funguje?každý threory mi môže pomôcť?
Díky moc!
Ospravedlňujeme sa, ale musíte prihlásiť a prezerať túto prílohu