Náhodný generátor zdrojový kód Verilog

tam je zmätok tu. sú u žiadať o vnútornej štruktúre toho, čo saics thnat vnútorná štruktúra je, alebo niečo v spojení s niektorými softvér, ako je max +2. PLZ jasné to, ale v každom prípade nájdete u tohto užitočného [color = red] 1 Upozornenie (-5 stĺpiky, - 20 bodov), upevnenie odstránené 1 - Tento príspevok nemá nič spoločného s žiadosti 2 - Tento súbor bola nahraná na 1000 krát elektróda. A zo všetkého najviac, je voľne availlable na webe! [/color]

sľub, to je viac ako celý kurz v semestri. tiež u nájdete mnoho na týchto stránkach je ich tam veľa kníh na e-ASIC na asychronous navrhovanie a tiež urobiť kontrolu tohto pripojenia bude tiež užitočné. Myslím si, že by u rfeally kontrolovať túto stránku becaz Myslím, že som videl pomerne veľké množstvo údajov o asychronous design, asi 20 MB A mimochodom, čo sa robí u becaz som neštudoval všetci v mojom kurzu.

[Quote = Benny], ktorí môžu po? [/Quote] Ahoj Benny, myslíš generátor náhodných čísel?

Ahoj Benny, ak je to len generátor náhodných čísel, ktoré chcete, je pripojený pseudo náhodné číslo s 15-bit polynomial vytvára paralelný výstupný 64 bit

Dobrý deň, ako je to pravda, generátor náhodných čísel? Myslím, že je nutné prečítať nejaké skutočné náhodného vonkajšieho, nie? Thx.

Myslím, že nič ako skutočný náhodné číslo. náhodnosť závisí na dĺžke počiatočnej hodnoty a polynóm použitý. Či už sa použitého osiva hodnotu, náhodná vzorka náhodná vzorka, generátor môže generovať byť rovnaké, záleží na polynomial. Počiatočné hodnoty iba definuje počiatočnú hodnotu náhodného čísla. Niekto Opravte ma, či sa mýlim

Dobrý deň it_boy, hmm, možno máte pravdu. A čo v prípade, že zdroj je od bieleho šumu, alebo-tá. ako?

LFSR je synthesisable, zatiaľ čo ostatné pseudo generátory náhodných čísel sú len pre simuláciu.

skutočný náhodný generátor je konečne možné vyjsť ako synthesible digitálneho dizajnu ... povzdych ...

Ako je to náhodné? Mám na mysli, koľko číslo hodnota bude opakovať znova?

Vážení, niekto má kód alebo informácie pre generátor náhodných čísel a náhodné čísla, overovateľ. Ja som na dizajn pre transceiver, ktorý vysielač má 8-bit PRBS a prijímač PRBS overenie. Všetky informácie je vysoko cenená. Ďakujem vopred. S pozdravom, Alwys @ inteligentný

Lineárne Feedback Shift registra pseudo náhodné binárne sekvencie nájdete v knihe: "rýchle prototypovania Digital System", "HDL čipov" Aplikačná poznámka o Alter, Xilinx.

Potrebujem navrhnúť PRBS generátor a analyzátor pre loop-back test. Máte poňatia, kde by som mohol získať nejaké informácie?

Mám použiť jednoduchý LFSR pre generare náhodné číslo. Sada náhodných čísel sa prejsť do FFT (výkonu v dB vs frekvencie). Avšak, Frekvenčný rozsah rastie pri nízkej frekvencie. Potom sa len udržiavať zhruba byt pre vyššie frekvencie. Je tam nejaký problém s rastúcou pri nízkej frekvencie? Ak áno, môže byť známy dôvod? S pozdravom, množstvo bieleho šumu odozvy frekvencia je takmer plochá od najnižšej k najvyššej frekvencie. Vďaka

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back