Musím sa starať o blikanie hluk na 100 Mhz operačný zosilňovač?

S

surianova

Guest
Ahoj všetci! Môj operačný zosilňovač pracovať na 100 MHz. Musím sa starať o Fliker hluk, pretože hluk Fliker spravidla menej ako 1 kHz?

Záleží na druhu vstupného dávate .... blikanie hluk je 1 / f spektra a je to bude zanedbateľný na svoje pracovné frekvenciu, ale ak vaša amplitúda signálu je porovnateľná s blikanie hluk amplitúdy potom musíte zvážiť blikanie hluk .....

Keďže nám o hluku, mali by ste skontrolovať všetky typy šumu, ktoré ste, a tak vám bude presnejší

[Quote = A. Anand Srinivasan] To záleží na druhu vstupného dávate .... blikanie hluk je 1 / f spektra a je to bude zanedbateľný na svoje pracovné frekvenciu, ale ak vaša amplitúda signálu je porovnateľná s blikanie hluk amplitúdy potom musíte zvážiť blikanie hluk .....[/quote] to znamená, keď môj vstup 90 MHz s operačný zosilňovač šírkou pásma 100 MHz, i treba posudzovať Fliker hluk? Je to správne?

Chcel som tým povedať, že v prípade, že váš vstup amplitúda je porovnateľná s hlukom blikanie potom sa budete musieť starať o to pre istotu .... to je že váš vstup je 1mV a vaše blikanie hluk 0.5mV musíte starať a prijať potrebné opatrenia ..... ľudia zvyčajne 1 / 100 rozpätie, ktoré je, ak máte signál je 1mV potom sa nemusíte báť, kým nebude hluk je nižšia ako 10μV .....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back