Multimeter opravy

M

MielGibson

Guest
Má niekto skúsenosti opravu multimetre? Mám 27xt Wavetek, ktorá nereaguje na niektoré funkcie a nastavenia, a niekedy tak nejako "zamrzne". Pre ex .. To nečíta napätie v nízkom nastavení. Akákoľvek pomoc je veľmi cenený. : :) :) (

@ MielGibson: prvý: Ja som sa znovu pozrieť a vyskúšať nové batérie. - Áno, ja viem, že asi zmenil. ale moja skúsenosť je, že niekedy je "zlé" novú batériu. druhý: Ja by som vyskúšať niekoľko známych odporov (veľké a malé hodnoty). - Ak to je problém v jednej oblasti, a iné nie, potom tento problém môže byť v odpory vnútri elektromera pre túto sériu. Na záver: Ak máte pevné napájanie, skúste prečítať napätie. - Pretože sa to stane na nízke napätie, skúste si pevné 5V napájanie. Ak tieto hodnoty sú preč, problém je vnútorný. Porovnajte tieto tri výsledky. Ak je to spoločná pre všetky tri, potom: 1. s najväčšou pravdepodobnosťou podozrenie komponenty, ktoré tvoria delič napätia, odpor siete, ktoré sa pohybujú. 2. Ak je digitálny merač, môže comparitor chip poškodiť. To je asi všetko, čo môže ponúknuť. Takže dúfam, že to pomôže. WA PS Ak môžete, robiť dobrú vizuálnu kontrolu obvodov vo vnútri prístroja. Niekedy je problém zjavný. WA

Ahoj Miel Boli ste schopní opraviť 27XT? Mám rovnaký problém práve teraz, možno, môžete mi poradiť, kde a ako opraviť vaše. Vďaka Joey

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back