MSc spracovanie signálu z NTU - poradenstvo potrebného

R

rashobh

Guest
Ahoj, ja som v gradutae Elektronika a oznamovacia technika. Mám 27 rokov av súčasnej dobe pracuje ako softvérový inžinier v MNC. Mám prístup na NTU, Singapure MSc v odbore spracovania signálov. Prosím, dajte mi vedieť, rozsah tohto kurzu a pracovných príležitostí. Bude to výhodné pre mňa, či mám rezignovať Aktuálne ponuky a pripojiť sa na kurz? Naozaj chcete prejsť na podané Electronics. Ale ja som sväté brať riziko príliš. Prosím, dajte mi vedieť vaše návrhy. S pozdravom Rashobh

Pre moju opion, nebudem rezignovať svoju prácu. Skúsenosť je tak dôležité. Spracovanie signálu nie je tak horúce. Žiadne mnoho pozícií čakajú na vaše Po ukončení svojho kurzu Ing. Mimochodom, ja som v HongKong.

Ahoj Môžem poznať váš súčasný stav. Pracujete v MNC ako softvér Engg alebo doplniť MSc (Signal Processing) v Singapure.

študovať majster v Singapure, v porovnaní s USA, Veľkej Británii. Nie, je to dobré. Iv prípade, že u dohodli, že na získanie podpory z NTU, U musí podpísať zmluvu s tým, že u 3 roky musí pracovať v Singapure .. To dáva vopred spoločnosti SG dať nízke vágny pre dobrý kandidát .. Do úvahy všetky tieto faktory a rozhodnúť .. veľa šťastia

Vďaka. Myslím, že robíte majstrami signály systému ANS v pravom Singapure. Keď sa pozriete na predchádzajúcu príspevok " Čo sa mňa opion, nebudem rezignovať moja práca. Zážitok je tak dôležitá. Spracovanie signálu nie je tak horúce. Nie veľa pozícií čakajú na vaše Po ukončení kurzu si Ing. Do Tak som v HongKong. " zmienil, že spracovanie signálu nie je tak horúce. Čo o rozsahu kurzu dnes. Pracovné oppurtunities pre spracovanie signálu? Stojí to za robiť PHD tam v NTU.

Odporúčam na štúdium technickej školy v USA alebo Veľkej Británii sa SG.

Súhlasím s názorom, že spracovanie signálu nie horúcej oblasti v Singapure. Ako teraz som pokračovať v mojej dizertačnej NTU. Ale v Singapure je výskum pracovných miest v spracovaní signálu obmedzené len na vysokých školách a niekoľko vládnych inštitúcií. Žiadna zo známych spoločností majú svoje reseach centrum tu a samozrejme žiadne jadro algoritmu vývoj došlo. Ale v porovnaní s inými miestami vzdelanie je tu lacnejšie.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back