Mohol by niekto odpovedať na otázku, Triac pre nás?

J

jthomp7889

Guest
Ok, ideme na to. Pracujem v oblasti veľkých zariadení a používame veľa elektroniky. V rámci týchto konaní sa používajú relé a triak na riadiacich obvodov. Zvyčajne vyššia prúd záťažou pomocou relé a nízke AMP triaky. Triaky sú na neutrálnej strane. Tu je môj dotaz. Videl som, keď triak je ovládanie solenoid 120V pri kontrole, že napätie na solenoid nedostáva 120V skôr nižšie napätie, ako je 60V. To, čo som našiel bol otvorený magnetický obvod, a pretože nebola úplná triak nebude úplne brány uzavretie neutrálne strane okruhu. Ja by som vymeniť otvorené solenoid a teraz sa 120 na solenoid a všetko pracuje v pohode. Tak som to priniesol factoid, tak som si myslel, až na niektoré technické chlapi v práci a oni hovoria, že je nemožné. Tak sme chytili blízko zariadenia, odpojiť solenoid riadený triak a skontrolovať napätie 120V a dostal sa naprázdno. Boy som vyzeral ako idiot. Akékoľvek myšlienky? Prečo som sa zníži napätie na jeden model a pokúsil iný typ zariadenia a získať úplnú 120V. Akákoľvek pomoc je oceňovaná ako som teraz ťahá moje vlasy. Môj e-mail jthomp7889@msn.com Vďaka

Nie som si istý, pochopiť aj to, čo si povedal, som si váš circumtance je: 1. Solenoid potrebuje dostať 120 z úplne bránou triak. 2. Ale váš prípad, to bude len menšie, len 60V. 3. Tie nahradia solenoid a ten nový sa 120V. 4. Odpojenie nové solenoidy, brány triak, a potom pomocou DMM zistiť, že existuje napätie 120V zásuvka na solenoid? 5. Stará solenoid nie je mŕtvy (prerušený alebo skratovaný obvod). Ak je to, že ste sa zmerať jeho odpor a porovnajte s novým odpor? Je to tak? Môžeš mi povedať svoj príbeh kratšie a jasnejšie, takže môžeme pokračovať hovoriť? nguyennam

Vďaka za písanie ... Stručne povedané, solinoid má otvorenú cievku, a ak je povolená elektronickej riadiacej role sa 60V, ale keď som sa odpojte a zapojte solinoid nový v tej Control (triak) dodáva 120V. Mám na mysli to, čo je to, že Triac nie je pod zaťažením s kompletnou obvod sa nemusí completley brány. Triac je na neutrálne linky a tam je relé na riadku 1. Vďaka

Myslím, že chybné solinoid nie je úplne naprázdno. Takže tam je nejaký unikajúci prúd, a tak vám meria 60V

Prečo musíte byť bolesti hlavy s mŕtvym solenoid? Občas niektoré nevysvetliteľné udalosti došlo, a musíme s nimi žiť, ale najdôležitejšia vec, ktorú máte, je váš počítač beží a pri použití dobrého solenoid, nie je mŕtvy. To je všetko. Späť na váš prípad, myslím, že keď solenoid je otvorený, rovnako ako na ďalší stroj, ktorý vytiahol solenoid, potom tam by bol žiadny náklad na triak. Aj s multimetrom na solenoid nádoby, to je ešte bez záťaže na triak. V zásade sa triak zopne ihneď po gating impulzy, pretože prúd záťaže menšej ako triak prídržný prúd. Ale v praxi, snáď aj vďaka mnohých faktoroch, napríklad rôzne triaky, iné gating strukoviny, rôzne teploty okolia, rôzne parametre tlmiace obvod, zvodové prúdy, ... triak správanie po uzavretí vtokových pulzov nie je to isté. Možno, že to zavrie obe polovice cyklu, možno zavrie len polovica cyklu (takže sa môžete dostať 60V), alebo možno nie celkom blízky (takže sa môžete dostať 120V). Niektoré z mojich argumentov. nguyennam

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back