J
jthomp7889
Guest
Ok, ideme na to. Pracujem v oblasti veľkých zariadení a používame veľa elektroniky. V rámci týchto konaní sa používajú relé a triak na riadiacich obvodov. Zvyčajne vyššia prúd záťažou pomocou relé a nízke AMP triaky. Triaky sú na neutrálnej strane. Tu je môj dotaz. Videl som, keď triak je ovládanie solenoid 120V pri kontrole, že napätie na solenoid nedostáva 120V skôr nižšie napätie, ako je 60V. To, čo som našiel bol otvorený magnetický obvod, a pretože nebola úplná triak nebude úplne brány uzavretie neutrálne strane okruhu. Ja by som vymeniť otvorené solenoid a teraz sa 120 na solenoid a všetko pracuje v pohode. Tak som to priniesol factoid, tak som si myslel, až na niektoré technické chlapi v práci a oni hovoria, že je nemožné. Tak sme chytili blízko zariadenia, odpojiť solenoid riadený triak a skontrolovať napätie 120V a dostal sa naprázdno. Boy som vyzeral ako idiot. Akékoľvek myšlienky? Prečo som sa zníži napätie na jeden model a pokúsil iný typ zariadenia a získať úplnú 120V. Akákoľvek pomoc je oceňovaná ako som teraz ťahá moje vlasy. Môj e-mail jthomp7889@msn.com Vďaka